На якому заводі виробляється щастя?

17 серпня 2013, 08:29
Власник сторінки
коммерческий работник
0
248

La chanson suivante du week-end ...


Всі його (щастя) шукають наче навіжені вночі і вдень, на ліжку і в робочому кабінеті, в Бішкеку і Крю, в соц. мережі і в лісі десь біля білих грибів... 

Кожна доросла людина зрозуміла, що щастя - товар специфічний. В певному Теді-беер злепленого з шкідливого для людини полімерного асорті закладено більше щастя, ніж в іншому Порше 911 Каррера 4С жовтого кольору. 

В кожного своя пробита стежка для щастя.... При чому що показово, що ця загадкова матерія постійно мандрує, самотранформується, переходить в паралельні світи і повертається, а ми... ми тими самими битими стежками ходимо до тієї галявини, де було її зустріли колись, або навіть і просто бачили... І потім несвідомо під щастям починаємо розуміти лише монумент, йому присвячений...

А щастя... щастя воно в постійному пошуку себе, в відмовленні від життєвого комфорту і суспільних стереотипів. В знайомствах з... хоча б чимось: людьми, країнами, культурами, пейзажами, історією, науковими знаннями і так далі. 

Вуаля пісенька не дуже талановитого, не з занадто вже гарним і сильним голосом, не найкращого актора... але щира, в кліпі до якої знялися його сусіди, друзі, знайомі... Тут все чесне і зроблено вручну. Саме за цієї технологією на спеціалізованій фабриці ткеться таке бажане щастя!


   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.