про багоу, про Царьоу

20 серпня 2013, 05:28
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
7

у ніх усьо на мазі .крємль паможет .лох кость гложет..

 NOTE:"ці вишкребки кремлівської московії в третьому поколінні ще раз доводять НАМ, що вони прийшли сюди не "асвабаждати", а давити НАС, в тому числі і не тільки за  допомогою їхнього язЬІка"

такі особини тіпа ЦАРЬОВА=депутата скоріше московської думи, а ніж Верховної Ради віщають нам що в звязку із торговою війною ,заподіяною Кремлем і Мутіним нам слід переглянути свою позицію щодо європейського вектору і бігом переналаштувати рейки назад до  Московії.
дивився вчора воно-ЦАРЬОВ-інтервью на каналі:"ПєрвЬІй Деловой"
ЧОМУ ЦЯ ОСОБИНА=воно( по-іншому воно="дєловой" назвати не можу) таким чином  ВІЩАЄ??
 Та тому  що у воно все на мазі і всьо схвачєно і за всьо заплачєно на його лохторальному полі..воно на державній роботі за наші податки пхає нас у гирло московії ..бо живе воно па-панятІях!!корєша його свого часу відшматували кожен по доброму шмату совкового майна і експлуатують те майно не те що до морального АЛЕ до фізичного зносу і ще потім варнякають ,що воно не можуть знайти ринків збуту для своєї продукції окрім як ордомосковія=РОССИЯ!!..та певно що воно не може знайти ринків, бо витискає з того постсовкового обладнання все що може ,інновацій не провадить,найманим люмпен=лохам платить мізер, то певно що воно не може ніяких рикнків знайти!!! окрім собі подібних ,що існують в угро-половців?та й навіщо воно йому??
 у вонього  повно таких самих прихильників мутного союзу як ТАМ так і ТУТ.воно ще бачте каже що воно з державними мужами ТУТ радилося ..де воно ТУТ  знайшло державних мужів?? не знаю ..хіба що тих "державних мужів" мабуть що працюють на іншу державу ГРЄХССИЯ =РОССИЯ
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.