Прозрій, залежний, на День Незалежносі.

21 серпня 2013, 06:21
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
200

Очам вже бачити нестерпно, вже вухам слухати набридло, як любляться московське стерво і наше бидло.

    Пам’ятаю, як у післявоєнні роки в Україні інтенсивно видобувалися  вугілля, нафта, газ на потреби всього  Радянського Союзу. Столиця  отримувала голубе паливо по  газопроводу  Дашава – Київ – Брянськ – Москва. Західна Україна забезпечувала газом  Росію…  А нині? «Ніяких скидок ціни на газ!» - заявляють Україні чиновники Газпрому, - «або ж віддайте по-братські  газотранспортну систему в російське володіння, або входьте в Митний союз». 

   Влітку стартувала повномасштабна торгівельна війна зі сторони Росії на українські товари. І це після нав’язаних принизливих газових угод - 2009 і 2010, по холуйські погоджених і підтриманих проімперською більшістю корумпованого парламенту, це після  проросійського  закону про мови, після листа 148 депутатів – провокаторів до Польського Сейму, в якому антинародні депутати просять визнати  Волинську трагедію 1943 року «геноцидом польського народу», в той же час ці фарисеї, на догоду Кремлю, не визнають Голодомор в Україні 1932-33 років Геноцидом українських селян, не визнають УПА воюючою стороною в роки Другої Світової Війни...  Чому так?  Відповідь знайшов у відомих  поетів, письменників, державних і громадських діячів. 

Виталий Коротич:  Звільняючись від фашистського спадку, потрібно звільнитись і від сталінського, бо в ньому склалось і накопилось саме страшне – безувірство царя Івана Грозного, безжалісність імператора Петра Першого і фанатизм Леніна з Троцьким. Поки Росія від цього не вилікується, поки буде зображати самовиправдовування,  доти страдатиме сама і буде мучити других. 

Вацлав Гавел:. «В Путінській Росії побудована особливо небезпечна диктатура, позаяк вона поєднує найгірші риси комунізму і соціалізму, а керує нею КДБ з мафією». 

Ліна Костенко:. "Росія - це великий спрут. У всіх, до кого вона привалилася боком, мертвіє тіло нації». 

Отто Фон Бісмарк: «Будь-які угоди з Росією варті менше того клаптика паперу, на якому вони підписані». 

Віктор Єрофеєв: «Російська душа є «сталінською» за самою своєю природою». 

Леонід Стоянов:  «Росія – це комп’ютер, який вибирає найгіршу програму. Якщо є програма анти-людська – обов’язково вона буде там». 

Петро Чаадаєв: «На противагу всім законам людського співжиття, Росія рухається лише в напрямку свого власного уярмлення та уярмлення всіх сусідніх народів». 

Олександр Герцен: «Ми не зможемо звикнути до цієї страшної, кривавої, потворної, нелюдяної, зухвалої на язик Росії…Від неї палаєш тим розкладаючим, отруйним соромом, що його відчуває люблячий син, зустрівши п’яну матір свою, яка п’є-гуляє в будинку розпусти». 

.Едвард Лукас: «Найзгубнішою помилкою, яку скоїв Захід після 1991 року, було припущення, ніби Росія мало-помалу стає «нормальною» країною».  

Сергій Борщевський: «Очам вже бачити нестерпно, / вже вухам слухати набридло, / як любляться московське стерво / і наше бидло». 

До речі. Згадавши вислів бувалого опера ФСБ Росії, що на холуїв і провокаторів «родина денег не жалеет», я  зрозумів основні мотиви любові між стервом і бидлом...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.