«Фронт змін», гайда до нас в «Свободу».

22 серпня 2013, 13:20
Власник сторінки
0
199

Коли ви вже "нагризитеся"?

Не для кого вже не є секретом те, що підлеглі Арсенія Яценюка не мають ніякого бажання переходити до Батьківщини.

З усієї країни лунають невдоволення фронтзміновцями щодо насильницького злиття з Батьківщиною. Арсеній Петрович запевняє, що за три місяці на виконання спільного з Ю.Тимошенко рішення про злиття партій, до лав Батьківщини перейшли більше 80 відсотків членів «Фронту». Насправді ж, фахівці стверджують, що ця цифра – 8-10 відсотків. Тобто кілька сотень людей. Більшість же членів партії не бажають об’єднуватися членами з Батьківщиною, також як і останні.

З усіх регіонів України постійно лунають взаємні звинувачення в крадіжках партійних коштів, в бездіяльності, в зраді інтересів партій і таке інше.

Ось лише кілька прикладів. В Хмельницькому активіст Фронту О.Ксенжук заявив, що члени партії, які є комерсантами відкрито заявили, що відмовляються вступати в Батьківщину. Причина – небажання псувати налагоджені нормальні стосунки з місцевою владою. Внаслідок цього об’єднана Батьківщина просто втрачає на рівному місці фінансові надходження від цих комерсантів-бувших фронтівців.

В Миколаївській області фронтівці «побігли» до ГР «Український вибір» Медведчука, просто зрадивши своїх керівників. За їх словами голова обласної ВО «Батьківщини» М.Соколов разом з народним депутатом Р.Забзалюком надто непорядно з ними конкурував на опозиційній «території», тому вони не мають бажання мати нічого спільного з цими людьми. Та й коштів у Медведчука побільше буде. Все дуже просто, їсти всі хочуть.  

 

Нажаль так, дійсно, спостерігаємо важкий і болючий процес об’єднання опозиційних сил. Але я переконаний, що це необхідно і в кінці-кінців єдиною стратегічною метою є об’єднання опозиції навколо ВО «Свобода». Адже А.Яценюк не має той харизми, аби бути лідером значної сили, а партія УДАР – безперспективна партія одного фізично сильного боксера.

Отож запрошуємо до нашого столу, в ВО «Свобода» є місце всім!  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.