дебільна держава # 2

22 серпня 2013, 18:35
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
7

або "почую кожного"

 мені 54 ..я ненавиджу савєцкій саюз ..перш за все за брехню, яку мені нав"язували все життя пхали і в історії, і в вихованні, і в суспільстві.....зараз брехні не менше ,але цю брехню мені ніхто не нав"язує і я можу цю брехню фільтрувати ..тоді це було просто неможливо ..тебе просто тримали за лоха і такого що тобі дітися нікуди ,тільки приймати офіційну точку зору на все...слава богу зараз я знаю де і як себе подіти по-при всі дебільні державні "закони" ,суди,ментів і чиновників..

поліпшення життя (пакращання) буде тільки тоді? коли почнеш думати сам за себе, помогати сусіду ,громаді і країні ТА ненавидіти таку дебільну державу в особі всієї її дебільної корумпованої державної машини і ненавидіти людей, які цей весь дебілізм підтримують та не встидатись цим дебілам казати про це кожної миті..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.