ДЕБІЛЬНА ДЕРЖАВА ### 3

24 серпня 2013, 12:10
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
17
ДЕБІЛЬНА ДЕРЖАВА ### 3

MUTUAL INTERESТ- спільний інтерес

 я не можу пройти повз так зване святкування "визволення" ХАРКОВА від загарбників( тільки невідомо яких загарбників . та святкування ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ в КИЄВІ з РУ-болгарССко-церковними вставками.
КЕРНЕС у ХАРКОВІ постарався запхати символіку неіснуючонго імперського монстра -серп і молот ,перед обличчя ПРезидента.це ж яким треба бути блюзнірним покидьком ,щоб на очах всього обманутого обкраденого кернесо-бандою в 90-ті народу хизуватися серпом і молотом, який вже давно запхали народу в дупу після так званих прихватизацій та привселюдних вбивств 90-х..якщо за совєтських часів нарід жив від гарантованої цим серпом і молотом зарплати до зарплати ,то зараз людину можуть просто випхати з роботи без усіляких пояснень і сучасна ПРокурватура тут не допоможе ..так чим ВИ хизуєтеся пане КЕРНЕС ..?ви ШАНУЄТЕ "визволителів" ?які принесли сюди на вашу харківщину більшовицький голод 32-33 років та перетворили всю країну,окрім підкуплених високими заробітками шахтарів, на зомбованих совітами люмпенів ,що жили від получки до получки ..??цю символіку ви нам пропонуєте шанувати таваріщ зек тамбовскій??
певно що ця символіка вас влаштовує, бо ви і надалі хочете тримати цей нарід під дебільними серпом і молотом рабства і мізерного існування на мізерні доходи ,при цьому не забуваючи відпочивати зі своєю сімейкою запроданців на закордонних курортах та вихвалятися своїм и статками перед камерами таблоїдів...певно що таке життя вас влаштовує пане Хєрнес..!!
а ПРезидент всєя РУСИ теж недалече канув у лєту !!.все ніяк не позбавиться іудо-християнської звички догоджати "вірним" псам-слугам своїм ,натомість встати на курс дійсно національного творення ,а не кернесо-табачного іудо-потворення ..ніяк не можемо позбавитися РЦ-болгарССкого менталітету,пане  ПРезидент  ??..усе нас тягне привітати ся РУ-церковним язЬІчком-СС  хохляцкого запроданства і московського дуполизтва.??
мені цікаво чи може солдат який вітав ПРезидента зі СВЯТОМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ вважати його(ПРезидента)"СВОЇМ ТОВАРИШОМ" .?.мені просто смішно слухати це!! ..вам  не ріже слух панове :"Вітаю вас товаришу ПРезидент!!"??який він мені товарищщщ?? після запроданських харківських угод та нещодавного мовчання щодо тарану ро-москоским прикордонним кораблем рибальського човника де загинули між іншим четверо українців ..тихо ша товариш ПРезидент!! тихо ша !!...який ви мені товариш ?? вам УКРАЇНА потрібна тільки як човник щоб всією сім'єю сховатися від диких лап дикого кремлівського ведмедя,тому і АСОЦІАЦІЮ з ЄС підписуєте щоб не перетворитися в таваріща-слугу МУТІНА-каПутіна (удава кремлівського)..бо воно оте ЯГА=АГА  кремлівське швидко оприходує всі ваші капітали у свої безмежні кишені 
  ..МОЖЕ ХОЧ В ЦЬОМУ МОЇ  ІНТЕРЕСИ ЗБІГАЮТЬСЯ З ВАШИМИ ,що: Я НЕ ХОЧУ ТЕЖ ДО ЛАБ ЦЬОГО ПОТВОРНОГО КРЕМЛІСЬКОГО ЧУДОВИСЬКА..і тільки мабуть в цьому наШ спільний інтерес і полягає...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.