Російська дипломатія: останній ультиматум чи оголошення війни?

27 серпня 2013, 10:11
Власник сторінки
0
197

Читаючи між рядків російську прессу...

 В той час, коли українські медіа сором"язливо акцентують увагу на проблемах у стратегічному партнерстві і митних питаннях, коли українські посадовці взагалі мовчать про результати офіційного візиту пана Азарова до "братьної" держави, російські засоби пропаганди вже відкритим текстом доносять до пересічних росіян головний месідж керівництва:

Советник Путина: Подписав соглашение с ЕС, Украина исчезнет как субъект международного права

http://regnum.ru/news/polit/1699314.html
"Подписав соглашение об ассоциации с ЕС, Украина лишает себя суверенного права... перестанет быть для нас стратегическим партнером, исчезнет как субъект международного права.
 

 Мы не понимаем, зачем Украина добровольно отдает свой суверенитет , отказываясь от сотрудничества с нами. Это катастрофа для Украины и это большой удар для нас. 

Мы всеми силами хотели бы этого избежать, и все угрозы украинской стороне были разъяснены. Я надеюсь, что наши украинские друзья поняли.

Об этом заявил советник президента РФ Сергей Глазьев анализируя итоги переговоров премьер-министров РФ и Украины 26 августа.

В перекладі з російської дипломатичної мови на загальнодоступну це означає: Якщо Україна наважиться піпідписати угоду про ассоціацію з ЄС -  вона перестане існувати як держава. Будуть жертви. Нам би цього не хотілось, але ми до цього готові. Висновки робіть самі.

Цікаво, наш МЗС знов буде жувати соплі і робити вигляд ніби нічого не сталось, чи все таки хоч раз відреагує на хамські закиди братнього сусіда?





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.