Пісні «KISS» виконували на «біс»

03 вересня 2013, 17:04
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
363
Пісні «KISS» виконували на «біс»

Хай живе рок-н-ролл.

І це дійсно було так, дорогий читачу, адже розмальовані хлопці з угорського трибют-гурту «KISS forever band» змусили глухих танцювати, кульгавих співати а безголосих аплодувати! Е-е-е… Автор нічого не переплутав? Та нехай, бо у вирі емоцій, які захлеснули аудиторію клубу «Кабаре», годі було шукати логіку і розважливість.

Варто зазначити, що білоцерківці уже скучили за регулярними зустрічами на концертах, які організовує Влад Скляр. Сам він прокоментував майбутній концерт так: «Я сам уже з нетерпінням чекаю на зустріч із музикою та старими друзями, які обов’язково придуть послухати концерт та потанцювати під запальні хіти. «KISS» - це у першу чергу шоу, фантасмагорія. Публіка, яка не знає творчість гурту може бути шокована поведінкою музикантів на сцені і в залі, але епатаж гурту викликає лише позитивні емоції. Не можна сприймати їхні витівки всерйоз, як і не можна вивчати астрономію по мультфільму «Таємниця третьої планети!»

Читач може зауважити, що, власне, сам легендарний колектив не приїде у місто на Росі. Правильно, але це не означає, що до нас приїхали якісь хлопаки, що ледь вміють «лабати на гітарі та іоніці». Ні, запальні угорці, які заснували свій гурт у 1995 році, «продукт» якісний. Недаремно музиканти активно гастролюють по усій Європі, даючи по 60-80 концертів на рік. Тож на білоцерківців чекало ВИДОВИЩЕ.

Напевно, через епатаж музикантів у часи «недорозвиненого соціалізму» піонерські журнали і комсомольські газети писали, що назва гурту означає «кіндер СС». Цікаву люльку закурювали тоді у ідеологічних відділах… 28 серпня у «Кабаре» епатажу було вдосталь, адже угорці пустили в хід увесь свій арсенал «заманух», спецефектів та велику музичну майстерність. Тут було все: розмальовані обличчя музикантів, гітари, точнісінько як у «фірмового» гурту, яскраві сценічні костюми та черевики на гігантських платформах. А ще вогняне шоу, бутафорська кров з рота і походеньки по залу із залякуванням присутніх.

Ті не дуже лякалися, навіть діти. Третина тих, хто прийшов на концерт, також розмалювали собі обличчя, як у кумирів. Дітвора була у захваті, адже не кожного дня побачиш, як мужній тато накладає макіяж, бо це зазвичай робить мама.

Годі вже й казати про професіоналізм музикантів. Якщо й були певні побоювання, то вони минули після перших же гітарних акордів. Віртуозні соло, гарний вокал, достобіса майстерний барабанщик «рвали» зал. А той готовий був «порватися» і випустити пар, який накопичився за час валяння на пляжах. Бо що там можна почути? Те, як хрипкоголосі чоловіки співають тупі пісні про місця не дуже віддалені? Шансон в топку. Хай живе рок-н-ролл. Особливо коли чуєш, співаєш, танцюєш. Ех, не хотілося сідати у таксі та їхати додому. Так приємно було підставити обличчя легенькому вітерцеві та краплинам дощу і наспівувати мелодії «Rock And Roll All Nite», «Detroit Rock City» , «I Was Made For Lovin ' You»,« Got To Choose»…

Давай, Владе, давай «фірму»! Душа співає, а серце б’ється в ритмі року! Чого і всім бажаю!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: кабаре,Біла Церква,KISS forever band
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.