Нерухомість Межигір’я поб’є всі рекорди

04 вересня 2013, 07:52
Власник сторінки
0
198
Нерухомість Межигір’я поб’є всі рекорди

Інвестиції у "державне "майбутнє"

Сьогодні на прес-конференції в інформаційному агентстві «Інтерфакс-Україна» рідний брат секретаря РНБО України, народний депутат України та підприємець Сергій Клюєв публічно заявив, що збирається придбати за 146 мільйонів гривень 100 % частки компанії «Танталіт», котра володіє найпрестижнішим об’єктом в Україні - «Межигір’ям», загальною площею в 127 га.

С.Клюєв повідомив, що вже підписав контракт з компанією «Танталіт» та подав відповідні документи до Антимонопольного комітету України. Він також пояснив, що фактично придбає не об’єкт, а акції компанії, яка в свою чергу має величезну кредиторську заборгованість, що значно перевищує вартість угоди. У зв’язку з чим, С.Клюєв доручив своєму менеджменту зробити аудит компанії «Танталіт».

Як стало відомо, компанія «Танталіт» раніше належала колишньому нардепу Ігорю Гуменюку, котрий у серпні поточного року придбав компанію «Донбасенерго».

Під час прес-конференції С.Клюєв наголосив, що купівля «Межигір’я» є масштабним комерційним проектом, якій він проінвестував головним чином за власні кошти та частину позичив у «Укрпідшипника». Отже відомий підприємець вважає, що якщо у багатьох інших країнах світу будуються Віп-містечка, які приносить шалені дивіденди, то чому б не зробити це у нас. У недалекому майбутньому в Україні з’явиться новий віп-об’єкт з розвиненою інфраструктурою, гольф-полями та вертолітними майданчиками, в котрий вкладатимуть значні кошти відомі українські та іноземні олігархи.

Таким чином, С.Клюєв відкрив нове інвестиційне поле в Україні, котре може стати початком розвитку нових можливостей для багатьох інших підприємців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Клюєв,Межигір'я,Танталіт,бізнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.