АНОНС. 16 вересня пікетування КМУ та ВРУ .

15 вересня 2013, 15:11
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
246
АНОНС. 16 вересня пікетування КМУ та ВРУ .

Полтавські школярі закритої початкової школи – філії ЗОШ № 12, приїдуть до КМУ, ВРУ та Адміністрації Президента з вимогою відновити навчальний процес у їхній рідній школі .

АНОНС. 16 вересня полтавські школярі закритої початкової школи – філії ЗОШ № 12, приїдуть до КМУ, ВРУ та Адміністрації Президента з вимогою відновити навчальний процес у їхній рідній школі

 

          16 вересня 2013 року за ініціативи батьківського комітету пограбованої та зачиненої «регіоналівською» владою початкової школи, що на Червоному Шляху, м. Полтава, та за підтримки Всеукраїнського об’єднання «Свобода» батьки разом з дітьми приїдуть до Прем’єр-міністра М. Азарова та Президента України В. Януковича з вимогою відновити навчальний процес у їхній рідній початковій школі.

 

            О 09:30 батьки разом з учнями закритої початкової школи – філії ЗОШ № 12, пікетуватимуть Кабінет Міністрів України.

            О 10:30 відбудеться пікет Верховної Ради України (під час проведення погоджувальної ради).

             Об 11:30 відбудеться пікет Адміністрації Президента України.

  Біля кожної з вищезазначених установ для учнів закритої початкової школи – філії ЗОШ № 12, кваліфіковані вчителі проведуть уроки.

 

Довідка: 

            Початкову школу (філію ЗОШ № 12), що на Червоному Шляху, м. Полтава, пограбували та зачинили за наказом полтавської міської влади, а саме: міського очільника Олександра Мамая та начальниці управління освіти при Полтавському міськвиконкомі Наталії Дорохової. Саме ці чиновники без обговорень з громадою, без їхньої думки самовільно закрили початкову школу у мікрорайоні, мотивуючи це тим, що так «економніше».

            За їхнім наказом зі школи було вивезено меблі, люстри, кулер, зірвано шпалери, декоративні плінтуса, розетки, понівечено стіни тощо. На ремонт у школі та на придбання меблів було витрачено зібрані кошти батьків учнів та спонсорів. Адже за останні роки на капітальний ремонт школи з міського бюджету не виділялося ні копійки.

            Влада змушує батьків віддати своїх дітей, а це учні 1-4 класів, до приміщення основної школи, яке знаходиться за 3 кілометри від початкової школи. Добиратися до нього чиновники пропонують автобусом, який постійно ламається, або їде раніше зазначеного у розкладі часу, а діти чекають. Також, щоб дістатися до школи, дітям доводиться їхати в об’їзд  через усе місто близько години, адже пряма дорога-серпантин знаходиться у вкрай аварійному стані. У міської влади, як завжди, немає грошей на ремонт.

            З 1 вересня 2013 року учні не навчаються у початковій школі, що на Червоному Шляху. Неодноразово батьки з дітьми приходили і до міського управління освіти, і до міського голови на прийом, аби їх нарешті почули і відновили навчальний процес у школі. Та громаду слухати ніхто не хоче! Якщо влада не йде до громади, то громада прийде до влади!              

 

           

             Прес-служба народного депутата України

Юрія БУБЛИКА

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.