Земельні загарбники із партії УДАР

18 вересня 2013, 14:09
Власник сторінки
0
151

СКІЛЬКИ ЩЕ ЗАГИНЕ ЛЮДЕЙ ВІД РУК ДЕПУТАТІВ ПАРТІЇ «УДАР» - ПАРТІЇ З ЕВРОПЕЙСЬКИМИ ЦІННОСТЯМИ??? ЧИ ВЖЕ ПОТРІБНО КАЗАТИ З ФАШИСТСЬКИМИ ЦІННОСТЯМИ!!!

     В столиці все частіше і частіше виникають земельні скандали із забудовниками і якщо раніше до цього були причетні тільки представники команди Черновецького, то зараз все більше і більше звучать прізвища опозиційних політиків, які також прикладають руку до дерибану київської землі.
    Але найбільше мене як простого обивателя обурює те, що окремі з них намагаються виставити нас всіх «бидлом», яке не має ні права на землю, парки, зелені зони, а яке ще до того не має права відстоювати свою громадську позицію.

tumblr_inline_mtawzzdeZ31rmtaze.jpg

     Не так давно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що забудовник по вул. Серафімовича (м.Київ) ТОВ «Тельбін ІВА», яке пов’язують з народними депутатами України, членами фракції «УДАР» Валерієм Іщенко та Артуром Палатним, подав позовну заяву на активістів, які захищають сквер з матеріальною претензією на суму 500 тис. грн.
     Вказані особи зрозумівши, що київська влада в цьому конфлікті все ж таки підтримає громадськість та простих киян, а не невдах бізнесменів, вирішили, як і в 90-і роки залякати активістів як не погрозами, так фінансовими зобов’язаннями (по-бандитськи поставити хлопців на лічильник).
Вражає бездушність, як цих опозиційних депутатів, які свідомо намагаються окрім того, що відібрати у людей останні зелені зони для власного збагачення, так і «страусиність» їх лідера Віталія Кличка, який сховавши свою голову, чи то у парламенті, чи то закордоном не бачить або не має бажання бачити, що у нього під боком витворяють ці горе депутати, один з яких є його кумом (А.Палатний).
       Але знаючи, як В.Кличко відноситься до грошей, любить їх до нестями та рахує копієчку до копієчки, очевидно все це більш банально: Палатний з Іщенко просто йому пообіцяли долю від майбутнього торгівельного центру та й мабуть із згаданого судового позову. Кличку ж бідних «голодранців депутатів» за щось треба ж кормити!
І чомусь все більше хочеться порівняти і Кличка, і Палатного, і Іщенка з фашистсько-німецькими загарбниками, у яких нічого святого не було. Прийшли і відібрали все що могли: спочатку права і свободу, ну а потім найцінніше, що є у людини - це рідну землю та власне життя. При цьому, цілі та ідеї були у них теж благородні.
     Так, і наші герої-депутати намагалися спочатку забрати землю, ну а тепер добралися і до того, що люди не мають права висловити свою позицію та захищати власну землю.  
Що буде далі? Почнете вивозити людей за місто і там проводити профілактичні бесіди, вибивати компенсацію за втрачену репутацію?! Чи просто розстрілювати, як фашисти?
На скільки всім відомо, у Артура Палатного на життєвому шляху такий вже етап був і мабуть тільки чиста випадковість спасла його від можливості сісти на тюремні нари ще в 90-і роки.
     Але зараз депутатський значок та недоторканість відкриває йому шлях до безкарності та вбивств, які він вже почав скоювати.
   Так, від руки А.Палатного вже загинув простий працівник закритого елітного клубу «Сенатор» (м.Переяслав-Хмельницький) А.Нечепуренко, де так люблять відпочивати Кличко, Палатний, Іщенко. Молодий хлопчина просто забагато узнав, за що був хладнокровно вбитий А.Палатним.     
   СКІЛЬКИ ЩЕ ЗАГИНЕ ЛЮДЕЙ ВІД РУК ДЕПУТАТІВ ПАРТІЇ «УДАР» - ПАРТІЇ З ЕВРОПЕЙСЬКИМИ ЦІННОСТЯМИ??? ЧИ ВЖЕ ПОТРІБНО КАЗАТИ З ФАШИСТСЬКИМИ ЦІННОСТЯМИ!!!
    Звісно можна привселюдно декларувати про відстоювання інтересів громадян, але коли справа доходить до більш приземленого, партія Кличка може тільки робити гучні заяви. Чому з керівництва партії ніхто не зробив заяву, що якщо громадськість проти забудови, то партія «УДАР» допоможе прибрати цей парк, насаджати нових дерев та взяти над ним шефство.
Ні «своя рубаха у Кличка завжди ближче до тіла»!
Не має у Вас Віталій Кличко ні людяності, ні совісті, ні політичної волі, ні відповідальності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.