Феномен Українського кацапізму!!!

21 вересня 2013, 00:53
Власник сторінки
0
494
Феномен Українського кацапізму!!!

Українська Мова - це душа нації і не потрібно в неї плювати "Русским языком" !!!

Живемо в незалежній Україні, маємо свою історію,своїх героїв,свою культуро ,свою рідну мову.Все як треба.
Але.....є  одне велике та гидке АЛЕ!!КАЦАПІЗМ!!! Мова йде НЕ про російськомовних громадян та житилів України!Проблема в навязливій паразитуючій думці Українців,які чомусь вирішили,що російська мова є чимось модним чи навіть потрібним.

Живе собі хлопчина чи дівчина в селі, ходить до школи, саджа картоплю,живе простим життям.Спілкується українською мовою,(вбільшості суржиком),виховується в Українській сімї. Начибто все на своєму місті,АЛЕ!!!Після закінчення школ треба їхати до міста на навчання і тут зявляється наш головний герой - КАЦАПІЗМ!
 Вирішивши ,що в місті не гоже говорити Українською, людина починає "Гаваріть" та "Коверкати" і так не дуже милозвучну - російську. Для чого?????!!!Стидно розмовляти рідною мовою???!Щоб здаватися крутим чи розумним!!!????Приховати сільське походження???

 Хто їм це сказав????

 В більшості випадків,прийшовши на співбесіду в офіс чи в ресторан чи в магазин чи......в будь яке місце де вам потрібно спілкуватися з незнайомими людьми, до вас звернуться російською!!!!Хто вирішив що російська мова є такою діловою!!!!???Універсальною!!?????
Маячня, стереотип та  ганебна спадщина "Совкового союзу".

 
Був свідком одного неприємного випадку!Одна моя знайома , доречі працюючи в сфері ресторанного бізнесу, спілкується з кліентами також російською, будучи українськомовною.І от одного разу вона забрала свого чотирьох річного сина з дитячого садка.Я просто втратив мову коли почув їх розмову.Розмова була на російській.І молода мама зовсім не бачила в цьому нічого поганого!!!Аргументує тим ,що в дитсадку так виховують.
Це що виходить!???Я відведу свою дитину  до дитячого садка, а вона почне мені Кацапити???

Дорогі Українці!

Залишайтесь тим хто ви є!Не Кацаптись!!!Це низько!!!Наш героїчні предки життя поклали за слово Українське!!!Боролись за право розмовляти рідною мовою.Недруги мордували Українську мову  указами та циркулярами,а Ви....а Ви.......!


Щиро гордюсь тими хто  не соромиться  рідної мови,розмовляє та поширює нашу милозвучну!
Украінська Мова це душа нації і не потрібно в неї плювати  "Русским языком !!!




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.