Картина Пливкіна - "Прирепалі",чи Українсько - Російські стосунки на сьогодні.

12 вересня 2013, 00:38
Власник сторінки
0
428
Картина Пливкіна -  Прирепалі ,чи  Українсько - Російські стосунки на сьогодні.

Не вдалася торгова інтервенція, так буде військова, і провокація в будь-якому випадку почнеться "з сторони України". Імперіалістична федераша, як завжди виступить у ролі постраждалого чи миротворця!

Останнім часом широкими темпами розвивається конфлікт Росії з Україною! Так саме в такому порядку!!!Саме кацапи є ініціаторами!Загибель українських рибалок,захват російськими військовими соціально-культурного центру в Севастополі,заборона українських товарів.
   Відчувши крах плану ввязати Україну в ТС, федераша почала падати в крайнощі! І це лише початок, за словами одного з кацапських міністриків ,заборона товарів,лише тренування!І в добавку виясняється,що федераша вважає не законним стягнення податків та митних зборів за поставки товарів для потреб кацапського флоту(а це 15 млн.доларів у рік),вважаючи що дозвіл базування флоту надає право на безкоштовне забезпечення.А що буде далі?Чого ще чекати?

Який в сраці митний союз,після викачування грошей за газ!Ганебної пропозиції ,що до купівлі ракетного крейсеру "Україна" за 30 млн.доларів, який ще в 1995 оцінювався в 720 млн.доларів.Вже й назву придумали!Замість "Україна" ,нагло обізвали "1164". Ще й за свій флот не хоч мито сплачувати,та сотні інших фактів!От таким і є цей митний союз!Ганебним!

Цікавим ще є те ,що Росія починає винити Литву,яка нібито нас сварить,тим що виразила свою  думку,що до ситуації на кордоні,опублікувавши інтервю міністра внутрішніх справ Литви з заголовком "В Європі попереджують Росію: за тиск на Україну буде реакція".

Нещодавно російські ЗМІ опублікували інформацію про маштабне групування Українських військових сил на східному кордоні в районі  м.Конотоп. Кацапський журналіст Аркадій Мамонтов (Саме він заявив про участь Українських силових структур проти Росії в Південній Осетії) стверджує , що Україна готується до широкомаштабної провокації відносно Росії, навівши навіть припущення про підрив корабля на рейді чи захват військового обєкту на березі!!! Знаєм ми такі провокації!Змахує на Провокацію фінів у 1939,чи багато не меньш яскравих прикладів.Чи можлива війна??!Все можливо. Не вдалася торгова інтервенція, так буде військова, і провокація в будь-якому випадку почнеться "з сторони України". Імперіалістична федераша,як завжи виступить у ролі постраждалого чи миротворця!

І тепер постає дуже гостре питання!Чи потрібно зупинити це!?Чи ви готові взяти до рук зброю і боронити вітчизну та її честь!??Я не закликаю до війни з кацапами!!!Я кажу про ту саму провокацію яка не дай бог станеться і звинуватять  в ній Україну!!!І цього потрібно чекати!
Любіть Україну та тримайте порох сухим.


    СЛАВА УКРАЇНІ!!!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Митний союз,Торгова війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.