Мамай проміняв зустріч із громадою мікрорайону Червоний Шлях на… «баню»

21 вересня 2013, 14:59
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
216
Мамай проміняв зустріч із громадою мікрорайону Червоний Шлях на… «баню»

Про зустріч було домовлено з міським головою завчасно – день, місце і час. Але полтавський керманич знову проігнорував громаду, промінявши її на відвідування «бані» (!).

21 вересня 2013 року у мікрорайоні Червоний Шлях мала би відбутися зустріч громади з полтавським міським очільником Олександром Мамаєм. Головна тема зібрання – відновлення навчального процесу у закритій початковій школі («філії» ЗОШ № 12) та ремонт дороги-серпантину. Про зустріч було домовлено з міським головою завчасно – день, місце і час. Але полтавський керманич знову проігнорував громаду, промінявши її на відвідування «бані» (!).

Близько півтори сотні мешканців мікрорайону Червоний Шлях прийшли на зустріч з Мамаєм. Більше години чекали вони «мера» (із 14:00 до 15:00), однак ні він, ні його заступники  не прийшли. Зателефонувавши помічникам міського голови, люди дізналися – Мамай поспішає до «бані», тому зустрітися не може.Тож представники вкотре обдуреної громади, звернулися до народного депутата України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрія Бублика, щоби розповісти про ситуацію та запросити на зустріч.

 «Вирішення проблем громади мікрорайону Полтави – це компетенція міського голови, а не народного депутата. Оця продажна «регіаналівська» влада вже вкотре показала своє істинне ставлення до полтавців. Замість того, щоби разом із громадою вирішувати проблемні питання, Мамай  відпочиває на курортах та роз’їжджає по банях в той час,  коли дітям немає де навчатися, а жителі Червоно Шляху не можуть дістатись до міста, бо дорога-серпантин знаходиться у аварійному стані. Але якщо оця так звана влада просто знущається над людьми, то я не можу стояти осторонь.

Ви ж самі бачите, що для Мамая неважливі навіть накази  Міністра освіти Табачника, щодо відновлення навчального процесу у закритій початковій школі – «філії» ЗОШ № 12. То про яке врахування думки громади тут може йтися! ?

 Пропоную у понеділок, 23 вересня, піти усім разом під стіни Полтавської ОДА до Удовіченка. Запитати в обласного керівника: чого ж їхній колега – член Партії регіонів – не виконує наказів вищого керівництва. Чому початкова школа, у якій мав би розпочатися ремонт, досі стоїть зачинена», - розповів народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Бублик під час зустрічі з громадою Червоного Шляху.

Тож, у понеділок, 23 вересня 2013 року, громада Червоно Шляху вирішила йти на «прийом» до голови ОДА з вимогою відновити навчальний процес у зруйнованій міською владою школі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.