"Русских людей убивают!"

24 вересня 2013, 17:42
Власник сторінки
журналіст
0
437

Дещо про мою улюблену "стрілялку"

Зайшов на якийсь рускоміровський православний форум. Ну, що казать? - "унылое говно", з усім, так би мовити, чим положено. Але дивлюся, що там обговорюють мою улюблену стрілялку Call of Duty. І якась баришня так на повному серйозі: "Это же русских людей убивают!"...

Щоб було зрозуміло: насправді в одній із версії цієї іграшки є епізод "Ані слова російською", де терорист Макаров зі своїми поплічниками, теж росіянами, розстрілює мирне населення в російському аеропорту. При бажанні його можна оминути, що я і роблю, бо вона якась справді збочена. Навіть в уявних мирних жителів, хоч це росіяни, хоч хто інший, стріляти не хочеться. Ми ж бо навіть власних дітей вчимо навіть з іграшкової зброї не цілитися в людей і в тварин. 

Але "заміс" у тому, що в цій місії "русских людей" убивають самі ж "русские люди", які, за сюжетом гри, косять під американців, аби спровокувати третю світову війну. Зауваження ж тьоті з "русского міра" стосувалося не цієї іграшки, але іншої її версії - "Call of Duty: Modern Warfare 3", де представники цивілізованого світу змушені вибивати "русских людей" з Нью-Йорка, Гамбурга, Берліна, Парижу і більш близької нам Праги. А що робити? - bolszewika goń, goń, goń-))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.