Народний депутат О.Бригинець завітав до української книгарні " Східна Брама"

27 вересня 2013, 08:03
Власник сторінки
історик, юрист
0
179
Народний депутат О.Бригинець  завітав до української книгарні    Східна Брама

24 вересня з черговим робочим візитом Луганськ відвідав народний депутат України ВО «Батьківщина» Олександр Михайлович Бригинець. Відвідавши єдину книгарню виключно україномовних книг «Східна брама»,

24 вересня з черговим робочим візитом Луганськ відвідав народний депутат України ВО «Батьківщина» Олександр Михайлович Бригинець.

Відвідавши єдину книгарню виключно україномовних книг «Східна брама», яку викурили з центра міста, але вона знайшла притулок за адресою: вул. Короленка, 92 в приміщенні Єпархіального управління Свято-троїцького храму не московського патріархату,Олександр Михайлович здивувався що,така книгарня в області лише одна.

«
Луганці не зможуть купити книжку «Українська повстанська армія». Бо єдиний її примірник на всій Східній Україні купив я. В цій книгарні понад 3 тисячі книжок українською. А от свою книжку, яка продається в цьому магазині, я купувати не став, залишивши можливість купити її і прочитати котромусь із луганців.

Запрошую всіх, хто вважає себе патріотом відвідати цю книгарню і проголосувати власними гривнями за підтримку такого важкого бізнесу, спрямованого на популяризацію української літератури і науки, історії і культури, традицій, в тому числі і кулінарних. А тим, хто цікавиться світовою літературою повідомляю, що тут чимало світової класики в українських перекладах. В тому числі, всі лауреати Нобелівської премії. »-зауважив гість,і пообіцяв свою підтримку книгарні.

На пам"ять про візит власник книгарні " Східна Брама" Д.Снєгирьов подарував О.Бригинцю книгу" Писанкова абетка" відомої луганської писанкарки Тетяни Коновал.Даруючи книгу Д.Снєгирьов підкреслив наступне :" Ви єдиний  з народних обранців, хто знайшов час щоби ознайомитися  з роботою та проблемами першої на Сході України української книгарні. Сподіваюся, що наша співпраця буде довготривалою і плідною"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.