Футбол: боротьба з дискримінацією як засіб дискримінації.

28 вересня 2013, 16:35
Власник сторінки
хакер, каратель
0
806
Футбол: боротьба з дискримінацією як засіб дискримінації.

Окрім наклепу, судячи з усього за це рішення ФІФА отримало хабар.

Перш ніж почати про штрафні санкції ФІФА накладені 27.09.13, пропоную згадати що футбольні структури неодноразово раніше звинувачувалися в корупції.
Згадаємо Евро 2012, матч Україна-Англія.

Або вбийте в Гуглі словосполучення "корупція ФІФА катар". Пошуковик вам видасть купу новин про обвинувачення Катару в підкупі чиновників ФІФА.

Тож як бачимо приводів, що викликають сумнів в чесності футбольних чиновників достатньо. А тепер по суті.
27.09.13 ФІФА прийняла рішення, яким злашила збірну України на матчі з Польшею без підтримки на стадіоні в Харкові, оштрафувала збірну на 45 тисяч швейцарських франків і заборонила проводити матчі до 2018 року на новому стадіоні Львів - Арена. Останнє є найбільш болючім, окільки робить стадіон вкрай нерентабельним і може навіть спричинити до його зносу, про що і так йшли розмови.

Звіт про "нацизм" надала організація ФАРЕ, яка співпрацює з ФІФА в цьому питанні.
При цьому ніде не має ЖОДНОГО фото- або відео-доказу, який би підтверджував що на стадіоні була нацистська символіка.
Як виявляється координатором програми по східній Європі є Павло Клименко, який як виявляється був антифа-хуліганом і фанатом клубу Арсенал, крім того притримується комуністичних поглядів.
Як відомо, в цілому фани Київського клубу Арсенал славляться лівизною, а інколи і відвертою українофобією.

Давня мудрість каже "скажи хто твій друг і я скажу хто ти". Щоб зрозуміти хто такий Павло Кліменко і що таке ФАРЕ в Україні, варто подивитись на інших людей які оточують цю людину.
Варто зазначити, що Кліменко має причетність до організації "захист праці", де співпрацює з такими людьми як Віталій Дудін і голова цієї організації Олег Верник.

На фто вище Віталій Дудін, теж антифа фан Арсеналу, страждає комунізмом головного моску, і судячи з фото з Азіровим має відношення до ПР.

А це лідер організації "Захист праці Олег Верник. В минулому, а може і тепер представник російської організації CIS-EMO.
Ось цікава стаття про цю організацію, хто хоче знати більше гугліть.
Організація "Захист праці" відома мало, вперше про неї я почув, лише кілька місяців назад, коли її представники обвинувачували ВО Свобода в корупції у Львові.(!)
Також про цього Верника є багато цікавого матеріалу, з якого випливає що він жадібний і безпринциповий провокатор не байдужий лиш до грошей.
Крім того, в цій компанії був помічений, дехто Антон Шеховцов.

Його статті неодноразово містили звинувачення українських фанатів у нацизмі. Як бачимо з фото, це член російської нацистської організації Євразійський союз, котра взагалі відкидає право українців на свою державу, та і взагалі не визнає українців як націю. На даний час в Україні заборонена.

Тож такі люди формують звіти, щодо нацизму і фашизму в Українському футболі.
Список нацистської, забороненої символіки було знайдено на сайті ФАРЕ.

Виявляється, що нацистською символікою є прапор ОУН, борці за незалежність Бандера та Шухевич і Галицький лев.
Я погоджусь з Волфснагелем, не український це символ, використовувався німцями. Хоча і тут можна сперечатись.
Проте всі інші символи, це просто вияв україноненависництва і плювок на визвольну боротьбу українського народу. Залишилось, ще Данила Галицього нацистом оголосити, бо його герб як раз і був Галицький Лев.
Нюрнберг чітко сказав УПА не колабораціоністи. Все крапка. Немає жодних рішень міжнародних інстанцій якими б УПА, а тим паче ОУН, яка виникла що в 20-ті роки, називались нацистськими і звинувачувались в колабораціонізмі.
Прекрасно відомо звідки йдуть міфи про нацизм УПА, і кому не дає спокою боротьба українців за волю та і взагалі українська незалежна держава.

Також варто зауважити, що фани на стадіон ходили з націоналістичною символікою постійно у всіх містах, але таке рішення з'являється саме в вересні 2013го. І коли? напередодні Вільнюського саміту, хіба не дивний збіг?

Тож судячи з усього дана подія є черговим елементом антиукраїнської інформаційної війни. Яка ведеться руками комуністів та українофобів. При чому я вважаю, що є дуже величезна вірогідність, що без грошей Кремля тут теж не обійшлося. Бо знайомий почерк і дуже гарна нагода виставити в негативному світлі Україну перед самітом у Вільнюсі.

Більш детальна інфа про антифашистів з ФАРЕ тут:
http://society.lb.ua/position/2013/09/24/228822_50_tis_grn_banderu.html

І на останок, якщо керуватися логікою антифашистів-комуністів з ФАРЕ то треба на футбольних матчах заборонити російську символіку, бо взагалі дискваліфікувати Росію доки не змінить прапор і герб.
Ось докази нацизму на російських стадіонах:






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: футбол,фашизм,корупція,провокація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.