Добкін та Кернес.Новоявленні "Антифашисти".

30 вересня 2013, 00:49
Власник сторінки
0
438
Добкін та Кернес.Новоявленні  Антифашисти .

"Встановлюючи правосуддя", по-варварські розбиваючи пам'ятні дошки та демонтуючи в зв'язку з "реконструкцією" ,памятники та монументи ,які насправді заслуговують встановлення.

        
         Нещодавно склавшийся інцидент з меморіальною дошкою на честь Юрія Володимировича Шевельова ,набрав досить великого розголосу (що в першу чергу  є мінусом для Харківської  влади).А саме новоявленим "антифашистам" Добкіну та Кернесу.Хоча вони активно  відмовлятися ,що до своєї причетності ,ще й перекладають вину на "Свободу"
         Визнавши себе "санітарами історії та суспільства", вони вирішили  ,що встановлення меморіальної дошки на честь Ю.В.Шевельова, в першу чергу Науковця ,історика української літератури, славіста-мовознавця, театрального та літературного критика, професора Гарвардського та Колумбійського університетів ,виявляється було антиморальним. Мотивуячись тим ,що в період окупації Харькова нацистською Німеччиною, Шевельов працював у редакції місцевої газети та займався пропагандою нацизму та антисимітизму.
      Можливо він там і працював ,але це ще не підтвердує його участі в пропаганді! Міліони українців були вивезені до Німеччини для праці.І що?Українці теж нацисти???
Малого того ,це не заперечує наукових досягнень визнаних у світі,зокрема у провідних університетах світу.

       

Злочини "совка" визнані у світі та підтверджені тисячами фактів.Голодомори та масові репресії ,що Українського народу, які скоєні з особливою жорстокістю , саме радянською владою, Добкіна та Кернеса зовсім не турбують. 
      "Встановлюючи правосуддя", по-варварські розбиваючи  пам'ятні дошки та демонтуючи в зв'язку з "реконструкцією" памятники та монументи ,які насправді заслуговують встановлення (Ю.В.Шевельову,Героям Крут, монумент  Незалежності,та ін.). І в той жи час п'ять памятників  Леніну  і з дисяток іншим військово-політичним діячам та революціонерам совка, які по шию в сльзах та крові Українського народу, непорушно стоять.Навіть більше того ,у 2008 році міський голова Добкін хотів обміняти памятник УПА, встановлений у Харкові, постамент Леніна у Івано-Франківську.

        І, що виходить!? "Совок" нищив наш народ та культуру і вже при Незалежності дехто ,надавши собі право, нищить пам'ять про тих хто прославляв Україців в світі,як талановитий народ, ти хто воював за незалежність і про багатостраждальний,але всетаки могутні народ Український!


   



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Добкин,Кернес,Харків,антифашизм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.