Закони під себе!

30 вересня 2013, 23:44
Власник сторінки
0
201
Закони під себе!

Чи вдосконалилося б законодавство,якби права нардепів порушувалися з боку пересічних громадян?А не навпаки.

     Як цікаво все виходить!Як тільки  права когось з держ службовців ,в тій чи іншій мірі порушуються, розгорається скандал, починається щось неймовірне! Судові позови,моральні відшкодування.
     В останньму випадку ми маємо конфлікт двох нардепів,хоча діло не в причині конфлікту чи його подробицях,а саме в тих баталіях які він породив між нардепами. Почувши в свою сторону декілька досить провокаційних та образливих слів,депутат КПУ вирішив покарати за образу свою колегу з партії Свобода, подавши до суду і вимагаючи 100 тисяч гривень морального збитку.

     Всі ми досить ознайомленні з цією ситуацією і відразу перейдем до суті.

     
        Відчувши на собі всю болісність образ до своєї особистості, нардеп КПУ вирішив ,що 173 стаття Кодексу України про адміністративні порушення ,не досконала, та запропунував низку змін.Зокрема посилення відповідальності за нецензурне висловлювання в громадських місцях .А чи згадав би нардем про цю статтю,якби не порушили особисто його  права???Чи були б висунуті на розгляд ці зміни,якби він став випадковим свідком сварки будь-кого іншого,з нецензурними висловами та образами особистоті в громадському місці.Я впевнений ,що це йому навіть в голову не  прийшло би.
      Не можна сказати ,що це єдиний випадок,це лише крапля в морі і далеко не найбільша.Як не прикро ,але інтереси та права народу,залишаються на другому місці.І прикро те що нардепи іноді заграються в законодавців та бачуть лише свої права.А народ залишається непочутим.
     
      



 
     
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Фарион,нардепы,Зубчевський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.