Про моральність моралі

04 жовтня 2013, 09:02
Власник сторінки
коммерческий работник
0
427

або те, яка вона насправді аморальна

Вчора і сьогодні - це дні, які принесли мені трішечки більше інформації для усвідомлення деяких явищ.

Зокрема вчора один з моїх опонентів по дискусії (не буду казати, що то був Льолік) з виглядом величі своєї гідності і значущості, натякнув, що Русландія взагалі і він персонально - це опори, носії моралі... Судячи з контексту дискусії, мораль (прозвучав термін "православна") потерпає від атак Заходу (судячи з всього йому можна надати термін "аморальний").

Розглянемо інструменти "добра" і "зла".

Зло пропонує Україні приєднатися до свого економічного табору. Якщо не приєднається - то нічого. Не буде прогресу у відносинах і все.
Добро контратакує: підіймає істерику щодо дефолту України, паралельно вводить фактично ембарго на постачання продукції з України, паралельно підвищує і погрожує проблемами з постачанням газу деяким країнам (зокрема тій самій Україні, Литві, Молдові). 

Частина Зла не сприймає таких православних методів ведення дискусії і свідомо йде на страждання, аби не відкидати головних цінностей: суверенітету в прийняті рішень, неможливості прийняття рішень під дією шантажу і т.д.

Добро відсилає цілу хмару ангелів, які мають донести злу через електронні засоби комунікацій, що Зло - дурне, бо тепер через свої моральні переконання, які насправді є аморальними, вони будуть страждати. І Добро буде сміятися над Злом за це.

Ось така казочка вийшла, хлопчики і дівчатка ) Але казочка не кінчається, продовження через років з 5 )
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.