Кличкофоби

05 жовтня 2013, 23:49
Власник сторінки
0
450
Кличкофоби

Зовсім недавня та передбачувана перемога Кличка над Поветкіним, як ніж у сердце для російських вболівальників та "жаба" в горло для Кацапів.

Так! Поветкін показав характер та волю до перемоги, але все-таки Кличко переміг із значною перевагою.
 І з цим потрібно змиритися вболівальникам Поветкіна та кацапам.Не озброєним оком та без остаточного результату від суддів, було досить явно видно перевагу Кличка.

"Жаба"
"Салоєд каторый не умеет боксировать","Кличко - ты не боксёр!Ты Украинская женщина в шортах!Мне стыдно что я знааю тебя как "Чемпиона мира"!Ты чмо"."Кличко тварь только вис и бросал поветкина салоед е*баный,а поветкин красава честно дрался".
     Це лише декілька із тисяч записів у соціальних мережах,які з'явилися після бою. Легко можна зрозуміти хто це писав!КАЦАПИ!!!Задавленні російською народною "Жабою"!Люди які не вміють програвати та після поразки свого спортсмена падають в крайнощі і з налитими кров'ю очима масово "обсирають" не лише Кличка,а й Українців.
     Ці огидні окрики кацапської чорної душі ,лише ще один раз показують тих людей які на всю горлянку кричать про "Братні народи"!
 Освистали Кличка!?І тут теж усе зрозуміло.З кожним влучним ударом Кличка,або дотиком сідниць Поветкіна до підлоги, Горда "жаба",яка не признає поразок "Руского народа",все зручніше вмощувалася в горлянках кацапів.Непризнавши поразку ,просто засвистіли.Досить цивилізована реакція.
 
Якби Поветкін переміг!?
Я впевнений ,нічого б не змінилось, так само обливали б лайном, але вже з єхидною радістю!
 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кличко,Поветкин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.