Доручення Президенту або Відшарашити її геть подалі

07 жовтня 2013, 17:51
Власник сторінки
0
158
Доручення Президенту або Відшарашити її геть подалі

Зсадити бабу з воза, щоб Україні стало легше


Ч
им стрімкіше наближається дата Вільнюського самміту, тим активніше згадується прізвище екс-прем'єра. Вже і сама ув'язнена милостиво погодилася вивезти себе, пещену іноземною увагою, за кордон. А ще на початку вересня впиралася, казала що нізащо не покине неньку Україну і харківських пенатів, з якими останнім часом так поріднилася. Нічого не вдієш, ув'язнення належить до тієї половини людського роду, який не завжди приятелює з логічною послідовністю.
Отож, якщо Україні не обійтися у жодний спосіб, щоби одаліска кремля незаслужено випурхнула у вільні світи, то задля вищої мети – повернення до європейського дому, це варто зробити. Але зробити потрібно грамотно, юридично обґрунтовано.

Що потрібно, щоби ув'язнена Тимошенко отримала помилування від українського народу, який вона зробила заручником московських імперських амбіцій?
1. Ув'язнена Тимошенко повинна відбути більшу половину терміну покарання.
2. Ув'язнена Тимошенко не повинна мати судових розглядів інших справ щодо себе.
3. Ув'язнена Тимошенко не повинна мати заборгованості перед українським народом.
4. Ув'язнена Тимошенко письмово повинна попросити Президента України про помилування.
5. Ув'язнена Тимошенко повинна мати довідку від МОЗ про неможливість надати фахову медичну допомогу в українських медичних закладах.
6. Ув'язнена Тимошенко повинна мати належну характеристику від начальника Качанівської колонії із підтвердженням, що глибоко кається у скоєному й незворотньо стала на шлях виправлення.

Станом на сьогодні жоден із пунктів не виконаний. Ба, ув'язнена демонстративно відмовляється просити про помилування. Навіть більше – нахабно заявляє, що її газовий контракт є панацеєю для української економіки. За таке цинічне зухвальство її би варто було карати довіку. Але ситуація не сприятлива.

Тому потрібно зробити одну просту річ.
У судовому порядку (буде там присутня екс-прем'єр чи ні, не суть важливо) позбавити ув'язнену Тимошенко громадянства України за здачу Кремлю національних інтересів.  Тоді, як не громадянка України, ув'язнена Тимошенко не мусить звертатися до Президента з клопотанням про помилування, не мусить відбувати обумовлений термін покарання, повертати Україні борги ЄЕСУ, просити у начальника Колпащікова відповідну характеристику. Можна буде законно її відшарашити хоч до Меркель в "Шаріте", хоч до Путіна на кулічки.

І головне, на політичному полі України припиниться броунівський рух, зникнуть качанівські інтрижки, Яценюк, Тягнибок і Кличко спокійно зітхнуть. Вона в Україні нікому життя не дасть, а найперше тим, хто з Качанівки визволяв її так, як мокре рядно горить.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.