Народний депутат Юрій Бублик провів зустрічі із мешканцями Котелевщини

08 жовтня 2013, 06:43
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
263
Народний депутат Юрій Бублик провів зустрічі  із мешканцями Котелевщини

5-6 жовтня 2013 року народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Бублик провів ряд зустрічей із громадами Котелевського району та селища Котельва.

5-6 жовтня 2013 року народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Бублик провів ряд зустрічей із громадами Котелевського району та селища Котельва. Головна мета таких зібрань – прозвітувати перед громадою про свою діяльність у стінах Верховної Ради України та виборчому окрузі № 145, до якого входить Київський район Полтави, Полтавський та Котелевський райони.

12 грудня 2012 року у стінах Верховної Ради Юрій Бублик прийняв присягу на вірність Україні. Як він і обіцяв виборцям, уже в січні 2013 року у 145-му виборчому окрузі було відкрито 4 стаціонарні та одна пересувна громадська приймальня народного депутата. Одна з таких приймалень розташована і у селищі Котельва. За період із січня по вересень до Котелевської громадської приймальні звернулося понад 360 громадян, і це при тому, що їх постійно цькують за співпрацю з опозиційним депутатом-націоналістом Бубликом. Звернення надходили як у письмовій, так і в усній формі, як від окремих осіб, так і колективні. Значну частину звернень громадян вдалося вирішити позитивно. Наприклад, несправедливе нарахування пенсій, відмова чорнобильцям у законних пільгах, налагодження транспортних перевезень тощо.
Загалом за 5-6 жовтня депутат-свободівець провів близько двадцяти таких зустрічей у різних куточках Котелевщини. Громада мала змогу побачити на власні очі їхнього представника у вищому законодавчому органі України, почути звіт про виконану роботу, плани на майбутнє та задати питання нардепові.



Та, враховуючи той факт, що Юрій Бублик є народним депутатом від ВО «Свобода», а весь Котелевський край знаходиться у руках «регіоналів», на усіх зустрічах 5 жовтня були присутні представники Котелевської райдержадміністрації із заготовленими заздалегідь питаннями. А вже 6 жовтня Тетяна Корост разом із головою районної ради особисто супроводжувала народного депутата-свободівця на зустріч до кожної сільської громади, таким чином контролюючи людей, щоб не сказали нічого зайвого. Усі зустрічі громад із Юрієм Бубликом фіксувалися на відеокамеру, яку потім, разом із оператором, забрала Тетяна Корост. 

«Котелевщина – чудовий аграрний край із працьовитим людом. Та оскільки вже багато років районна «прорегіоналівська» влада у особі Тетяни Корост використовує у своїй діяльності авторитарні методи управління, котелевці просто залякані і бояться відкрито говорити про наболіле. А проблем насправді дуже багато. Наприклад, не витребувані земельні паї котелевців, левова частка яких знаходиться у підприємства «Маяк», яким керує голова Котелевської РДА. У цього підприємства, у порівнянні з іншими фермерськими господарствами Котелевського району та Полтавщини, найнижча орендна плата за гектар землі. А оті знущання на виробництвах «Маяка», де люди працюють по 14 годин на день, а отримують заробітної плати
лише за 7.



Я говорив і буду говорити, що усе залежить від людей і від того, яку вони оберуть собі владу, починаючи із вуличного депутата сільської ради. Якщо громада готова боротися і йти до кінця, то я і ВО «Свобода» завжди підтримаємо громаду у боротьбі за справедливість. В Україні має бути справжня українська влада, а не влада олігархів, які заробляють собі статки чужими руками», – зазначив народний депутат-свободівець Юрій Бублик.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.