Музей Київська фортеця: Вечірка VIDEOGRAFIC 9x13 DJ (Київ, 12 жовтня)

09 жовтня 2013, 17:41
Власник сторінки
блогер
0
215
Музей Київська фортеця: Вечірка VIDEOGRAFIC 9x13 DJ (Київ, 12 жовтня)

В субботу 12 октября, в пространстве арт-проекта "МАГМА", с 16 до 21 часа пройдет творческий вечер. Магматическая атмосфера, DJ VIDEOGRAFIC 9x13, боди-арт, бодрящие напитки и приятное общение.

12-го жовтня відбудеться концептульний захід в таємнічому казематі Київської Фортеці. Зусиллями крові, м'язів та духу ми відтворимо глибинну атмосферу вируючої магми в надрах Землі за допомогою наявних засобів цивілізації:

- світло, - Богдан Бурак створив унікальну світлову інсталяцію, яка імітує жерло вулкану в безодні океану;

- звук, - Євген Столбов - 9x13 (https://soundcloud.com/user8663817) вдихне вітер з динаміків в сутінкове інтимне гаряче світло, - джерелом природного вітру є лише одна структура на Землі - первозданний ПОЛІВІНІЛ ХЛОРІД.   

Сутність крові та ж, що й в прадавні часи. Проходьте ініціацію і приєднуйтеся до  Язичницької містерії світла, звуку та крові.    

В Людині вирує Кров, у Землі клекоче Магма.

Коли кров застигає, душа людини поринає до невідомої темряви. Коли охолоне Магма, тьма дійде власного Абсолюту. Не буде вже нічого навколо: й того, що ми найменували Природою, й того, що нарекли Людством. Магма – початок земного руху, Магма – початок Нас. Коли тисячоліттями, рвучись до небес, Магма виходить із надр земних, Людство неминуче згадує про своє космічне походження, про те, що все Це навколишнє – частина Великого Космосу…

Проект "МАГМА" впитав усвідомлену відповідальність українських митців за необхідність постійного нагадування людству: холодне – це вчорашнє, гаряче – це ознака змін!

Роботи, які залучені до проекту, край різноманітні. І за засобами, і за формами. Втім, вони схожі. Їх об'єднує монолітна Ідея! Наче кров людська, наче магма земна, ця вічна Ідея проста: Художник немає права бути байдужим, Творець і є початком Всього, Творець і є тією Магмою, без якого жоден із минулих, сьогоденних та майбутніх процесів не відбудеться!

Саме цьому основною метою проекту "МАГМА" і вважається непідробна підтримка в душах та серцях відвідувачів виставки Вічного Вогню, який безперервно кличе нас до новітньої Творчості.

Адреса: Госпітальна 18, Музей Київська фортеця, 12-го жовтня, 16:00-21:00.

Видеотур: http://garriphotoman.pp.ua/magma/

Музей Київська фортеция: Вечірка VIDEOGRAFIC

Музей Київська фортеция: Вечірка VIDEOGRAFIC

Схема проезда

ArtExpoUA

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: музей,Современное искусство,тусовка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.