Коли ж ми, нарешті, прозріємо?

15 жовтня 2013, 09:34
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
162

Свято Покрови приємне і бажане для мене ще й тим, що в моєму рідному селі храмовий день. Посидіти за святковим столом в колі рідні, спробувати рибної юшки з грибами, розговітися холодцем...

      Свято  Покрови приємне і бажане для мене ще й тим, що в моєму рідному селі храмовий день. Посидіти за святковим столом в колі рідні, спробувати рибної юшки з грибами, розговітися холодцем, який з поросячими ратицями і домашнім півнем томився в звичайній печі, насолодитися пирогами з маком, спеченими на капустяному листі, запиваючи запашним узваром. Чи може що бути краще?...

     В храмовий день побіжно почув з телевізора, що «Свобода» збирається просити Президента відмінити Указ про скасування звання Героїв України Степану Бандері і Роману Шухевичу. Спочатку не звернув на це уваги, а сьогодні осмислив всю недолугість подібного прохання. Кого просити? Навіщо принижуватися  перед Президентом окупаційної влади, знаючи, що це прохання зависне в повітрі – і тільки? Для кожного українця, чиї мізки не зашорені радянською і ворожою пропагандою, Бандера і Шухевич були й залишаться Героями – істими борцями за незалежність України з сталінськими, гітлерівськими і польськими окупантами...   В той же час, політичні пристосуванці, такі як Юхим Звягільський, Володимир Литвин чи Петро Дейч, ніколи не стануть в серцях українців героями, незважаючи на комічно-безглузді Укази.

    Важаю, що просити нинішнього Президента шанувати героїв-українців безглуздо ще й після того, як ми укріпили його трон окупаційним парламентом (етнічних українців менше 30%), обраним по антинародному виборчому закону в 2012 році. Коли ж ми, нарешті, прозріємо?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.