Полтавські свободівці разом із громадою заклали парк «Сили громади»

15 жовтня 2013, 11:08
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
149
Полтавські свободівці разом із громадою заклали парк «Сили громади»

Юрій Бублик разом із представниками інших опозиційних партій заклали парк «Сили громади»

13 жовтня 2013 року в Полтаві місцеві мешканці, активісти Полтавської міської організації ВО "Свобода", молодіжних організацій «Студентська Свобода», «Сокіл», народний депутат-свободівець Юрій Бублик разом із представниками інших опозиційних партій заклали парк «Сили громади». Полтавці висадила близько сотні різних дерев на ділянці, яка була виділена міськрадою під незаконну забудову ГАЗС у мікрорайоні Дублянщина.

12 жовтня 2013 року, на громадських слуханнях за ініціативи народного депутата-свободівця Юрія Бублика та з дозволу громади полтавці вирішили закласти парк на місці незаконної забудови ГАЗС. Понад сотня полтавців, яким небайдужий екологічний стан рідного міста, зібралися біля річки Ворскла, де ще вчора стояв будівельний паркан і спільними зусиллями створили нове місце відпочинку для майбутніх поколінь.

 Для охоронців та представників ГАЗС «Надєжда» народний депутат Юрій Бублик залишив послання на днищі перевернутого громадою охоронного будиночку: «Забиратимете сміття – дерева не ламати! Під захистом полтавської громади!».

«Свободівці разом із жителями Дублянщини зробили добру справу – заклали парк «Сили громади». Сподіваємось, що забудовники, побачивши волю громади, перестануть і думати про відновлення будівельних робіт на цій території. А якщо ж будівництво продовжиться і парк буде знесено – начувайтесь. Я і ВО «Свобода» попереджаємо представників ГАЗС: будете продовжувати будівництво – будемо закликати людей бойкотувати ваші інші ГАЗС. І повірте, супротив громади буде шалений», - зазначив народний депутат-свободівець Юрій Бублик.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.