ПРИЧАСТЯ МАЙБУТНІМ або свіжа думка про українського Нострадамуса Бондаренка :)

18 жовтня 2013, 05:29
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
480

Друзі,такий сюрпрз мені надіслала Вікторія Ткаченко :)

Причастя майбутнім

Кожна людина не зважаючи на свій соціальний статус, світобачення, бажає зазирнути у майбутнє хоч би на мить, хоча підсвідомо має розуміти те, що насправді наше майбутнє твориться тут і зараз.  «Майбутнє, як відомо, кидає свою тінь задовго до того, як увійти»  Анна Ахматова.  То чи не цю тінь вхопив за хвіст український Нострадамус Володимир Бондаренко? Уміння передбачати майбутнє, мабуть, заповітне бажання кожного політтехнолога.  А от простих пересічних громадян турбує інше питання: «Як він це робить?»
 Вже протягом тривалого часу Володимира Бондаренко оточують відомі, успішні, талановиті. Але насправді варто було б замислитись над тим, що, можливо, це він їх притягує як потужний магніт? На такі думки наштовхує беззаперечний факт  того, що Володимир Бондаренко має особливу енергетику. Як інакше пояснити стовідсоткові прогнози, щодо зміни у керівництві влади багатьох держав? Будь який раціоналіст спробує спочатку пояснити це всього лише майстерним володінням логікою і, врешті решт, теорію ймовірності теж ніхто не відміняв. Але у заперечення можна не лише навести вражаючу кількість таких прогнозів, а і те, що передбачення не обмежувались конкретною тематикою. Так, до прикладу, письменник Валерій Орел пригадує те, як Володимир Бондаренко передбачив загрозу життю письменника, але той не йняв віри аж до поки і справді ситуація не вималювалася один в один у його житті. Коло друзів українського Нострадамуса наголошує на тому, що ледь не кожен із них мав власний досвід переконання у тому, що Володимир Олександрович абсолютно точно має тісний контакт із майбутнім, яке дозволяє плести веретено і витягувати подробиці дня завтрашнього.
Очевидним є те, що фундамент для такого розумового і духовного просвітлення, було закладено у цій людині ще матінкою-природою, але у кожного в житті має бути поштовх для того, щоб розвивати свої якості і використовувати внутрішні ресурси у повній мірі. Доречно буде виокремити той факт, який міг би бути першим кроком у впевнені і влучні передбачення.  Оскільки починав свій громадський шлях Володимир Бондаренко із журналістики, запам`ятався він визначними досягненнями і в якості митця слова. Одним із матеріалів, який молодий журналіст надрукував у газеті із мільйонним на той час тиражем «Молодь України» , став матеріал про ясновидицю Вангу із якою йому судилося зустрітися в Болгарії, під час відпустки.  Тоді його матеріал у газеті викликав справжній ажіотаж і українці з усіх міст надсилали листи до редакції, що були адресовані саме Володимиру Бондаренко. Ця історія дає нам не аби які підстави вважати, що саме тоді майбутній прогнозотерапевт отримав заряд натхнення від феномену тих часів болгарської ясновидиці Ванги, а вдячність і віра його співвітчизників стали могутньою опорою для розвитку природного таланту.
Сам Володимир Бондаренко зазначає, що під час прогнозування тієї чи іншої ситуації, він керується даними соціологічних досліджень та власною напрочуд гарно розвиненною інтуїцією. І хоча сьогодні є доволі різні погляди на таку, здавалося б, трохи містичну діяльність, як прогнозотерапія, але прогнози Володимира Бондаренка продовжують справджуватися. Український Нострадамус, здається, перебуває у гармонії із цим виміром, а отже вищі сили допомагають йому доторкнутися до святого. Якщо вам колись поталанить зустрітися із цим чарівником, секрет якого досі не розкрито, він обов`язково скаже вам, до чого треба бути готовими завтра і вам, і країні. І тоді вже не майте жодного сумніву, бо ви причастилися майбутнім.

Вікторія Ткаченко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.