КЛИЧКО і БОНДАРЕНКО-3 відмінності і 10 схожостей

18 жовтня 2013, 13:25
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
440

ДРУЗІ,думки молодих журналістів бувають дуже оригінальними:)Як приклад-цей матеріал журналіста Вікторії ТКАЧЕНКО:)

     Кличко і Бондаренко: 3 відмінності і 10 схожостей
     В дитинстві всі ми хотіли бути схожими на відомих і успішних людей. Але чи знаємо ми чим схожі між собою ці знаменитості? Спробуємо порівняти двох яскравих, але на перший погляд суттєво різних особистостей – Віталія Кличко політолога  та журналіста Володимира Бондаренко.  Здавалося б, що може бути спільного у спортсмена і журналіста? Як виявилось, є достатньо підстав, щоб говорити про тотожність їх внутрішнього «Я» і світосприйняття.
-    Зайняття боксом, яке у Кличко переросло у професійну діяльність, а у Бондаренко було юнацьким захопленням;
-    Наукова діяльність: Кличко – кандидат наук з фізичного виховання і спорту, Бондаренко – голова Ради директорів Інституту соціологічних, маркетингових та політичних досліджень ім. Т.Г. Шевченка;
-    Пропагують здоровий спосіб життя;
-    Педагогічна діяльність, наставництво: Кличко проводить зустрічі зі студентами та школярами, Бондаренко є наставником для практикантів із багатьох ВУЗів;
-    Є головними героями декількох книг;
-    Захоплюються грою у шахи;
-    Мають мрію зробити настільки великий внесок у розвиток своєї країни, щоб їхніми іменами були названі вулиці Києва;
-    Рідним батьком для трьох дітей є і Кличко, і Бондаренко;
-    Обидва не кияни, але їм вдалося підкорити столицю;
-    Бійці по життю з великою волею до перемоги.
     Не дивлячись на таку кількість перехресть у непростих долях Віталія Кличко і Володимира Бондаренко, все ж кожен із них йшов своїм шляхом, тому варто зробити акцент на тому, що успішні і відомі люди ніколи не втрачають свою індивідуальність, яка і є фундаментом для майбутніх досягнень. По-перше, депутатство Бондаренка, на відміну від Кличка, ще попереду.  По-друге, різняться їх погляди на легалізацію проституції:  Кличко за, а Бондаренко проти. Ну і важливою відмінністю є те, що Володимир Бондаренко заробив свій статус головою, а Віталій Кличко кулаками.
      «Ми з Віталієм спілкуємось на рівні гарних знайомих, у нас схожа енергетика. Хоча і не надто часто бачимось, але зазвичай обмінюємось журналами, книжками і, звісно ж, приємними враженнями від зустрічі. Чим ми схожі? Мабуть тим, що нашим життям керує непохитна віра в результат і цілеспрямованість» - говорить Володимир Бондаренко. 
     Натхненні перемогами наших кумирів, ми часто починаємо втілювати у життя свої власні плани, реалізовуємо амбіції. Варто лише пам`ятати про власні  наївні і безмежні дитячі мрії, додати у них краплинку раціональності і тоді ви не одмінно досягнете успіху, і якось вас неодмінно із кимось порівняють. І цим безперечно варто пишатись, адже всі успішні люди у чомусь схожі.
    

    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.