Дещо про одноразове використання

23 жовтня 2013, 08:55
Власник сторінки
журналіст
0
136

Марш УПА і справа Мпаркова в контексті євро настроїв донецьких "поцонів"

Вся ця історія з Марковим і з "Маршем УПА", що цьому передував, насправді смішна. Нагадаю, що зараз донецькі "поцони" погризлися з московськими "поцонами", котрі кинули їх на бабло (флот, газ тощо). І хочуть в ЄС, бо думають, що Європа їх криміналізований бізнес прикриє.
Об'єктивно це збігається з очікуваннями європейськи налаштованих українців, котрим жити в пост-совку вже обридло і вони плекають якісь надії, що може хоч Європа втрутиться в український бардак. А ЄС, що цілком природно, хоче послабити Кремль, бо Путін з компаншкою вже всіх дістав своїми закидонами.
Одразу хочу сказати, що я - за ЄС і НАТО і взагалі печерний антикомуніст, так що всі претензії і докори в "непатріотичності" посилаю за відомою адресою. Але: фактично "дозволений" марш УПА з вільним проходом по Хрещатику (чого навіть за Ющенка не було) з рекордною кількістю учасників - в 25 тис., і те, що "мєлкой сошкє" Маркову пригадали справу шестилітньої давнини (хоча він ще за Ющенка мав відгребти за свої "художества") - все це зараз "політично доцільно". Ви там десантників під Воронеж перекинули? - Ми вам "Марш УПА". Ну і в такому дусі. "Свободу" ж, як і учасників того маршу, як видається, попросту "розіграли втемну" (на розвідницькому сленгу).
А тим часом з-під сукна видобувається законопроект про мирні зібрання, котрий далекий від ідеалів Унії...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.