"148 виродків-народних депутатів та націонал-рагулі"

24 жовтня 2013, 14:39
Власник сторінки
0
278
 148 виродків-народних депутатів та націонал-рагулі

....а також "животные" та "существо"

Останнім часом ми все частіше стаємо свідками досить гучних та збагачених образами конфліктів наших вельмишановних народних дипутатів.
    На сьогоднішній день ми маємо двох переконливих лідерів в цьому протистоянні ,а саме І.Фаріон та М.Добкін. Будучи народними обранцями, людьми за яких голосував народ покладаючи на них надії, ми маємо можливість спостерігати за двостороннім переливання г*імна,один одному на голову.
  

"Я хочу этих национал-рагулей предупредить. Территория Харьковской области для вас закрыта раз и навсегда. Сунетесь сюда с вашими правилами и уставами, будете задевать наших учителей, оскорблять наших ветеранов, будете пытаться испортить наших детей - я вас предупреждаю через ваших представителей в этом зале"
                                                       М.Добкін


    Конфліктні ситуації буду виникати завжди і це природньо, але чи потрібно опускатися досить низько і розкидатися перфомансами біля ганебного стовпа та погрозами засунути українських історико-політичних діячів в неприродні місця.


"Заява 148 виродків – народних депутатів – до Польського сейму щодо визнання геноциду поляків на волинській землі – яскраве підтвердження цинічности політичної зради українофобів, як і прийнятна оцінка цього вчинку Службою безпеки України у відповіді на мій депутатський запит, – повідомляє народний депутат. – Тому зостається инша форма категоричного несприйняття політичної зради – її повсякчасне і публічне моральне засудження відступників та ренегатів. Саме з цією метою я зорганізувала стовп ганьби з пиками виродків, аби люди, впізнаючи їх, – висміювали потвор і гидували ними. Втілювач ідеї – свободівець Михайло Бондар".
                                   І.Фаріон

    Чого б не доторкувалася тема нардепів (мови,освіти,євроінтеграції чи то історичних аспектів),відразу починається словесно-г*імняна війна. Можливо нардепи  думають ,що цим показують свою освіченість 
чи харизму?!Вибачте,але ні!Вбачається лише нестриманість та психічна слабкість.

Нажаль в рядах нардних обранців ще багато хто падає в такі неприємні крайнощі.





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Фаріон,Добкін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.