Тимошенко.

27 жовтня 2013, 17:13
Власник сторінки
0
251

Позиція Тимошенко.

  Якщо згадати бізнесовий та політичний шляхи Юлії Тимошенко, мабуть не знайдеться там союзників, з якими б вона з часом підтримувала добрі стосунки. Рано чи пізно Тимошенко всіх колишніх друзів і партнерів звинувачувала у зраді.Список доволі довгий: Лазаренко, Кучма, Ющенко, Порошенко, Кличко, Фірташ, Путін, Яценюк і багато інших більш чи менш відомих прізвищ.

Тепер до нього можна додати панів Кокса та Квасневського, які ось уже не перший рік намагаються вмовити Януковича, щоб той звільнив Тимошенко. Про це вона написала Турчинову в листі, який опубліковано на сайті "Жужалікс".  

Позиція – всі погані, лише єдина я ідеальна, довгий час допомагала Тимошенко бути популярною в Україні. Потрібно було лише частіше з'являтися на блакитних екранах із заплетеною косою і обіцяти. Звинувачувати і знову обіцяти. В будь-якому суспільстві є частина людей, які піддаються впливу обіцянок. Тому політики-популісти у всі часи мали підтримку в народі. Але лише тимчасову підтримку.

Почекаємо, як відреагують на обвинувальний пасаж Тимошенко два європейських депутати Кокс та Квасневський. Але, здається, Юлії Володимирівні вже можна згадувати відомі її ж слова: "Все пропало", – і готуватися до відбування повного терміну покарання. Єдиною радістю для неї може стати лише тимчасова відпустка до Німеччини. •  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.