чому я вважаю ТАБАЧНИКА не просто ВОРОГОМ України,але й свідомим цього "діячем"

27 жовтня 2013, 18:47
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
7
чому я вважаю ТАБАЧНИКА не просто  ВОРОГОМ України,але й свідомим цього  діячем

деколи СЛОВО вартує багатьох армій


ПО-ПЕРШЕ :тому що ВОНО(інакше не можу це назвати) маючи чудову академічну освіту та ерудицію та використовуючи  найвищу гуманітарну посаду -посаду міністра освіти, знищує український національний ДУХ в Україні за допомогою своїх витончених антиукраїнських постанов,що виходять  з міністерства освіти,включно із нещодавнім рішенням про ліквідацію інституту  української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України. .

ПО-ДРУГЕ:користуючись елементарним невіглаством багатьох політиків ,а особливо в своїй політичній силі-ПАРТІЇ данєцкого регіона продовжує проводити лінію на розкол УКРАЇНИ , свідомо відділяючи галичан від решти української нації..хоча як раз Галичани ,і за це їм треба висловити веклику подяку ,зуміли зберегти автентичність Українства як такого, не дивлячись на супротив  з боку як австро-угорської так і совєцької імперій..
якщо декотрим кар'єристам та сраколизам все одно було якою мовою вести справи ,вони свого часу все одно чомусь "лягли" під кремлівський каток і дозволили цьому каткові кататися по собі десятки років ,забуваючи свій родовід ,свою корінну мову ,де  їм чомусь не подобаються "нові" для них ,але лише  добре забуті  слова та терміни..то хто вам винен панове ?, що ви забули свою мову і користуєтеся на роботі і в побуті невідомо чим ,спілкуючись одне з одним .ТАК ОТ ,щоб ви знали панове! цю подвійну мораль і подвійну вашу поведінку в освіті і вихованні провокує і  підло використовує в своїх планах  пан ТАБАЧНИК ..

ПО-ТРЕТЄ: я не розумію за що ВОНО отримує ще й державні нагороди?за успіхи окремих українців ,що досягли чогось всупереч цьому міністру=монстру ,аніж за його сприяння...
  То героїв УКРАЇНИ, що боролися за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ проти сталінської та гітлерівської зброї  позбавляють нагород ,а от таких імперських подвійних моралістів на кшталт ТЕПЕРІШНЬОГО МІНІСТРА ОСВІТИ ще й вшановують нагородами.

Немає перепон на шляху іудству та дурисвітству??

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.