Дивна логіка

29 жовтня 2013, 15:16
Власник сторінки
коммерческий работник
0
536

відношення росіян до українців

Лишається тільки дивуватись цій збоченій логіці, яку демонструє більшість росіян, в тому числі і тих, що знаходяться у керівництва РФ.

До останнього часу українці закидали "нєзалєжність" як провину перед російським народом, хоча сама РФ об"явила НЕЗАЛЕЖНІСТЬ В ДІЮЧИХ НА ТОЙ ЧАС КОРДОНАХ РРФСР раніше за Україну. Тим самим, вона відокремилась в тому числі від України, сказала: "ви нашу землю не зачіпайте, але й ми до вас не маємо справ"... Що лишалося бідному покинутому недбалим молодшим братиком робити?

Тепер останні декілька років Русландія проводить політику жорсткого захисту власного ринку від товарів українського походження. Тим самим вбиває виробництва, орієнтовані на північно-східний експорт. Я не знаходжу пояснення, але після цього ця країна щиро дивується, чому це Україна не хоче з таким сусідом серйозно розмовляти про економічну інтеграцію? 

Ні, дивна, дуже дивна російська душа... якщо це її справжнє ім"я, звісно. )

Всім гарного вечора!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.