Остання надія платника податків - Апеляційна Рада при Держпідприємництві

30 жовтня 2013, 07:34
Власник сторінки
судебный эксперт
0
219
Остання надія платника податків - Апеляційна Рада при Держпідприємництві

Держпідприємництво розробило законопроект, яким передбачається внесення змін до Податкового кодексу відносно удосконалення механізму досудового оскарження рішень органів доходів і зборів

Звертаючись із скаргами на рішення органів доходів і зборів, на підприємців чекає необ'єктивний розгляд справ. Саме тому законопроектом пропонується створити при Держпідприємництві Апеляційну Раду з питань врегулювання податкових суперечок і наділити його повноваженнями останньої інстанції досудового оскарження рішень органів доходів і зборів.


Склад Апеляційної Ради пропонується формувати з представників державних органів влади і представників громадських організацій, що дозволить неупереджено і об'єктивно розглядати податкові спори.


Такий механізм дозволить ввести найбільш дієву і зручну для скаржників адміністративну процедуру рішення проблем, що виникають при взаємодії суб'єктів і органів доходів і зборів, сприятиме попередженню податкових конфліктів, підвищить відповідальність посадовців органів доходів і зборів при винесенні ними рішень, а також зменшить винесення органами доходів і зборів незаконних рішень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.