Цікаві роздуми

31 жовтня 2013, 10:55
Власник сторінки
коммерческий работник
0
1246

але не нові

я вже колись відмічав той факт, що Україна - дивна країна. Вона дуже короткі періоди часу могла утримувати суверенітет і при цьому є найбільшою країною, що повністю знаходиться в Європі... цікаво. Інші народи воювали, захоплювали сусідні (і не дуже) території, проходячи з мечем і вогнем... а українці тим часом тихим ритмічним сапом розбудовували майбутні підвалини найбільшої країни Європи. І зараз наша країна переважає за територією такі імперіалістичні країни як Німеччину, Францію і Великобританію, про Рим і Грецію взагалі помовчимо.

Всі сумніви щодо слушності цієї теорії були розвіяні вітром коли я на укр.нет побачив поруч два заголовки новин. Перший віщував про те, що в пересічного українця - надзвичайно низькі показники продуктивності праці, зокрема в п"ять разів нижче за не дуже спортивного вигляду середньостатистичного американця. 
Друга була трохи менш депресивна і стосувалась того, що українці знаходяться в рейтингу сексуальної активності на перших позиціях в Європі (десь в першій п"ятірці точно). Зокрема українські чоловіки майже вдвічі і більше разів і довше мають "інтимні розмови" зі своїми партнерками, а ніж їхні колеги з деяких північних країн. З іншого боку, стає зрозумілим чому в українця продуктивність праці нижча за американця... і навіть його соромно за це лаяти, чи не так?

Якщо ці факти об"єднати, то ми одержимо... не багато, не мало - український шлях, перевірений століттями ) В цьому плані європейцям небезпечно відкривати кордони (такий собі зіппер) з настільки сексуально напруженим народом... такими темпами повільненько за 2-3 століття Україною може вже називатися територія навіть не від Сяну до Дону, а від альпійських долин до хто його знає чого!

Гарного Вам дня ;)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.