допа і гепа визволяють УКРАЇНУ від Українців....

31 жовтня 2013, 15:29
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
35
допа і гепа визволяють УКРАЇНУ від Українців....

новЬІе ХваТшистЬІ=фетишисти

 
 мені 54 ..я ненавиджу савєцкій саюз ..перш за все за брехню, яку мені нав"язували все життя пхали і в історії і в вихованні і в суспільстві.....зараз брехні не менше ,але цю брехню мені ніхто не нав"язує і я можу цю брехню фільтрувати ..тоді це було просто неможливо ..тебе просто тримали за лоха і такого що тобі дітися нікуди ,тільки приймати офіційну точку зору на все...слава богу зараз я знаю де і як себе подіти по-при всі дебільні державні "закони" ,суди,ментів і чиновників..

кращі часи  настануть  тільки тоді коли почнемо думати самі за себе, помогати сусіду ,громаді і країні та ненавидіти таких дебільних чиновників  в особі  добкіних та кернесів та всієї їхніми РУКАМИВАДЯЩЕЙ  машини і ненавидіти людей,СХОЖИХ НА НИХ, які цей весь дебілізм підтримують
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.