Закопуємо сокиру війни )

04 листопада 2013, 10:36
Власник сторінки
коммерческий работник
0
395

Блог-звернення, до наших любих гостей із Сходу

Деякі не дуже свідомі особи намагаються видати бажане за дійсність і кажуть, що я русофоб. Вони праві ) Але лише частково. Лише в тій області, що стосується утискання прав України і українців. Ну плюс спорт може бути ще... і все.

Проте, я б, наприклад, з привиликим бажанням поїхав би у відпустку десь на Байкал чи Камчатку, або Астрахань... Бо навіть в Пітер. В Москву не хочу. 
В Росії я себе відчуваю цілком комфортно. Так, є розуміння, що "це не вдома", але "люди як люди", як казав Воланд: "Ну, те що гроші занадто люблять, так це завжди так було". Нормальні. Є певна упередженність щодо москвичів. Вона більше побудована навіть не на власних враженнях (хоча і таких багато), а на відгуках "третіх осіб", мало хто з яких вподобав це місто і його жителів. Воно якесь чуже всьому іншому світу. Один німець з трьох столиць слов"янсько-екс-радянських країн обрав навіть Мінск, як найбільш симпатичний, чим мене вразив. Хоча згоден, Київ зараз теж не те місто, яким можна аж занадто пишатися. Але я не пом"ятаю, щоб хтось тащився від Москви. Скоріше вражала показна розкіш в певних недоречних місцях, але то ми відволіклися.

Я спілкуюся російською мовою, читаю, іноді дивлюсь російськомовні передачі, купую газ і ДП, яке напевно зроблено з російської нафти. Моя мамо іноді купує російських напій з цикорію, так що мені тепер приходиться слідкувати за цим і коли його вже мало, купувати український продукт.  Іноді я бачу дезодоранти, пральні порошки міжнародних брендів, вироблені в Росії. Я їх теж купую без проблем.

Який же я після цього русофоб?

Чого ще б хотів пересічний росіянин, який кожного дня відвідує ці блоги від пересічного українця в моїй особі? ) Ви кажіть чого ви хочете, може зможемо вам це дати?! Давайте про це поговоримо )



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.