взяття КИЄВА-АБО ДРУГИЙ ГЕНОЦИД УКРАЇНЦІВ

06 листопада 2013, 18:55
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
18
взяття КИЄВА-АБО ДРУГИЙ ГЕНОЦИД УКРАЇНЦІВ

ще не перевелися монстри що прикривають свої потворні лики під різними релігіями, ідеологіями ,політичними партіями та приховують таким чином свою нелюдську бісову сутність

Тільки хворі на мізки люди забувають про минулі людські втрати ,
святкують піррові "перемоги"(чужі "па- БЄДЬІ") ,натомість тримати мовчазну пам'ять ,щоб цього не повторилося ніколи ..
так зване "визволення" КИЄВА вважаю другим геноцидом українського люду після голодомору 1932-33 р.р...сталіністи на кшталт бравого маршала СеРе-СеРе ЖУКОВА (що казав :"чем больше ЕТИХ хохлов в ДНЕПРЕ потопим, тем менЬше в СибирЬ отправлять потом прийдется").оці його ,жукова=сталіна сучасні ментальні кгбісти: попови ,азірови ,добкіни, хєрнеси ,кальоснікі ,бандаренки все в нашому житті перекрутили та перебайсанили на свій панятійно імперський лад ..
Вкраденого в народу бабла їм досі вистачає ,щоб тиснути сюди свою пропаганду і надалі "промивати мізки" українцям "сваімі панятіямі".
Воно прийшло на МОЮ землю святкувати свої загарбницькі свята ..а чому так відбувається ??
Бо воно витиснуло українців з їхньої землі ,позасилало в Сибір повбивало голодоморами та мільойнними жертвами за-для взяття КИЄВА та інших "па-БЄД"до річниць іхніх же імперських свят ,НАВЧИЛО МІСЦЕВИХ БЕЗДУМНИХ,БЕЗЛИКИХ ЛОХІВ, ЩО ЗАЛИШИЛИСЯ В УССР та  ще й тепер існують в сучасній УКРАЇНІ СВОЄЇ ЗВЕРХНЬОІМПЕРСЬКОЇ МЕНТАЛЬНОСТІ по відношенню до нас Українців ,до нашої пам'яті ,до місцевого люду взагалі,перетворило колишніх етнічних українців на манкуртів-яничарів ,що тепер забувши про своє коріння служать ,волею чи неволею, цим імперським та бандитським монстрам ...Ці новітні яничари повивчали їхній імперський іудо-християнський ЯЗЬІК, ПЕРЕБУВАЮТЬ НА НАЙВИЩИХ ДЕРЖАВНИХ ПОСАДАХ,ВОДНОЧАС ХОДЯТЬ ДО ЇХНІХ ІМПЕРСЬКИХ ІУДО-ХРИСТИЯНСЬКИХ ЦЕРКОВ І ТВОРЯТЬ ПОЗА СТІНАМИ ЦИХ ЦЕРКОВ ЧИ УСТАНОВ БЕЗЧИНСТВА ПО ВІДНОШЕННЮ ДО УКРАЇНЦІВ.

НЕМАЄ В СВІТІ , АНІ ТАКОЇ РЕЛІГІЇ,АНІ ТАКОЇ ІДЕОЛОГІЇ ,АНІ ТАКОЇ ПОЛІТИКИ, ЩОБ НЕСЛА АБСОЛЮТНУ ІСТИНУ!!! НЕМАЄ!!
ОКРІМ ТОЇ ,ЩО ЖИТТЯ ЛЮДСЬКЕ Є БЕЗЦІННИМ ДАРОМ, ЯКИЙ ТРЕБА БЕРЕГТИ ЯК ЗІНИЦЮ ОКА, І НЕСТИ ЦЕ ЖИТТЯ В ІНШІ БЕЗМЕЖНІ СВІТИ, ПРИМНОЖУЮЧИ СВОЮ БОГОПОДІБНІСТЬ,ЗАЛИШЕНУ НАМ У СПАДОК ВИЩИМИ ТА МУДРІШИМИ СИЛАМИ . ПРИМНОЖУВАТИ ЦЕ ЖИТТЯ ВСЕСВІТОМ ЗАВДЯКИ СВОЄМУ НАБУТОМУ РОЗУМОВІ, СВОЇМ ДОСЯГНЕННЯМ І ВМІННЯМ ДОСЛІДЖУВАТИ СВІТ ,А НЕ ВБИВАТИ ,ВБИВАТИ ТА ВБИВАТИ НЕВІДОМО ДЛЯ ЧОГО І ЧОМУ???!!!ТИМ САМИМ ГРАЮЧИ НАЙНИЖЧИМИ ІНСТИНКТАМИ ЛЮДИНИ ,ПРИКРИВАЮЧИСЬ ІУДО-РЕЛІГІЯМИ ,ЧИ ТУПО НАСЛІДУВАТИ неЛЮДЕЙ,ЯКІ ТАКИЙ ПОТВОРНИЙ ЛЮДИНО НЕНАВИСТНИЦЬКИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ ПРОВОКУЮТЬ І ПРОВАДЯТЬ ЗАРАЗ ,НАЖАЛЬ,ПО ВСЬОМУ СВІТОВІ.....
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.