Україна відзначить 140-річчя з Дня народження Августина Волошина

12 листопада 2013, 17:18
Власник сторінки
Народний депутат України
0
169
Україна відзначить 140-річчя з Дня народження Августина Волошина

Сьогодні Комітет з питань культури і духовності підтримав проект постанови Верховної ради України «Про відзначення 140-річчя з дня народження Августина Волошина».

17 березня 2014 року виповнюється 140 років від дня народження Августина Волошина – українського політика, професора, культурного та релігійного діяча Закарпаття, Президента Карпатської України, Героя України. Враховуючи визначний внесок Августина Волошина у розвиток громадського, політичного, освітнього, наукового і культурного життя Закарпаття, мною було зареєстровано Постанову Верховної Ради України № 3457 від 22.10.2013 року.

Метою проекту Постанови є забезпечення належних організаційно-правових умов для відзначення 140-річчя Августина Волошина на державному рівні. Проектом постанови передбачено: рекомендувати Кабінету Міністрів України створити організаційний комітет, розробити і затвердити план заходів з підготовки, проведення та фінансування відзначення 140-річчя з дня народження Августина Волошина, місцевим органам виконавчої влади і місцевого самоврядування розробити і затвердити план заходів для відзначення 140-річчя з дня народження Августина Волошина на місцевому рівні; Державному комітету телебачення та радіомовлення України організувати тематичні теле- і радіопередачі, присвячені життю, політичній й громадській діяльності Августина Волошина, та сприяти висвітленню державними засобами масової інформації заходів, що проводитимуться у зв’язку з відзначенням 140-річчя з дня його народження. Запропонувати Українському державному підприємству поштового зв'язку "Укрпошта" видати серію поштових марок, присвячених 140-річчю з дня народження Августина Волошина.

Прийняття Постанови не передбачає внесення змін до інших законодавчих актів.

Хочу подякувати членам Комітету з питань культури і духовності, а особливо голові Комітету – Кириленку В'ячеславу Анатолійовичу за підтримку даної Постанови. Прийняття проекту Постанови № 3457 дасть можливість на державному рівні відзначити 140-річчя видатного українського громадського, політичного і культурного діяча Августина Волошина.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.