180 тисяч доларів для Кличка не гроші!

12 листопада 2013, 18:13
Власник сторінки
0
142
180 тисяч доларів для Кличка не гроші!

Осягнути зміст зрозумілого для багатьох прислів’я «сім раз відмір, один – відріж» для Віталія Кличка виявилось непосильним завданням.

Доступнішим механізмом для команди «Удару» взагалі та її лідера зокрема є рішуче «відрізання». Навіщо і задля чого – це дуже складні питання. Шукати відповіді на них нудно та недоцільно. Думати та планувати – явно не стратегічний козир «Ударівців»!

Будь-яке інше пояснення провалів команди Кличка важко вигадати. Ілюстрацією слугує не лише, м’яко кажучи, невдала нещодавня поїздка по Одещині, а й вся попередня PR-кампанія лідера «Удару». Анонс бренду «Кличко-політик» відбувся, однак політика Кличка ніхто так і не побачив. Кличко - хто завгодно, тільки не політик!

Публічна діяльність Віталія більше нагадує активність шоу-мена: багато та нав’язливо. Як тільки він намагається грати в самостійного політичного гравця, – одразу отримає граблями по голові. Очевидно, що закулісні закони спортивної та політичної кар’єри принципово відрізняються і за стратегією, і за тактикою. Час для розуміння цієї простої істини для Кличка, мабуть, ще не настав. Власне, чим і користуються чисельні іміджмейкери та піарники самого лідера «Удару».

Чого лише вартий «свіженький креатив» від молодіжної організації «Удару» про проведення флеш-мобу на підтримку Кличка?! Бажаючі можуть підтримати свого кумира 28 листопада. Тих, хто вже шукає у шафі червоні футболки, маю розчарувати: своїх шанувальників лідер «Удару» чекає у славному місті … Брюсселі!

Вартість миттєвої закордонної акції – 180 тисяч доларів. Та хіба ж то гроші для шоу-мена!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.