Про нелегку долю робочої людини на Уралі

13 листопада 2013, 08:11
Власник сторінки
коммерческий работник
0
424

щоденник одного інтернаціонального рюмси

5:00 За звичкою прокинувся. Краще б я цього не робив. На пожовклій стелі десятирічна тріщина, шпалери де-не-де обідрані, від білизни тхне... Блін, навіщо, навіщо мені прокидатися так рано? Дурна ще заводська звичка. Але що робити?
5:20 Я знаю що робити (кидаю погляд праворуч, напроти вікна (не дай боже подивитися у вікно - весь день спаплюжений!)) Там висить трохи набухла від старого клею мапа СРСР. Стає тепліше на душі. Запах білизни наче розчиняється... знизу від п"ят підіймається і наче огортає все тіло якесь містичне тепло... В голові проблимують сценки зі старих радянських, а також нових російських стрічок... остання сценка з фільму "Харламов"... Рука сама тягнеться під ліжко, і дістає звідти пожмакану, схожу на добре використану на машинобудівному виробництві ганчірку, адміністративно-територіальну мапу України... Декілька секунд розглядання її містично спокусливих форм і тепло вже згуртовується десь посередині тіла (в передній його частині) і концентрується десь... там!
5:30 тепло переходить в імпульси, як викликають таку дивну і таку приємну реакцію... тут головне кидати нічого напризволяще, треба підтримати і...
5:40 на Коррі з"являється новий блог, основною спрямованністю якого є приєднання України до РФ... з подальшими фантазіями над тим, яким якомога ганебним воно могло би бути...Як вона віддає всі свої такі бажані принади під владу грубій і лютій силі незграбного і великого монстра! 
Настрій підіймається! З"являється сенс життя! Погострюються смакові рецептори і навіть з"являється вже майже забуте почуття апетиту. Рушаймо на кухню, поки не запізно!
7:10 Одягаю свій старенький потертий, але з натуральної шкіри 30-річного хряка плащ на голе тіло. Піду під школу діточок вітати!


PS 8:49 Напишу під своїм блогом тезу-звернення, мовляв за всілякі марення і хамство у коментарях буду їх видаляти. По-перше, мій блог сам по собі буде менше виглядати збоченням (можливо). По-друге, в мене буде цілком виправдане моральне право видаляти тверезі і правомочні коменти, де мене будуть називати негарними словами 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.