Народний депутат-свободівець Юрій Бублик прозвітував перед громадами

14 листопада 2013, 08:23
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
148
Народний депутат-свободівець Юрій Бублик прозвітував перед громадами

9-10 листопада 2013 року народний депутат України від ВО “Свобода” Юрій Бублик провів 11 зустрічей із громадами сіл Полтавського району

Народний депутат-свободівець Юрій Бублик прозвітував перед громадами Полтавського району

9-10 листопада 2013 року народний депутат України від ВО “Свобода” Юрій Бублик провів 11 зустрічей із громадами сіл Полтавського району. Депутат-свободівець прозвітував перед своїми виборцями про діяльність фракції ВО “Свобода” у Верховній Раді України та про роботу у 145-му виборчому окрузі.

Рік тому, на виборах до Верховної Ради України,  мешканці Полтавського району зробили свій вибір, обравши депутата-націоналіста Юрія Бублика до українського парламенту. Як і обіцяв своїм виборцям депутат-свободівець, у стінах ВРУ він долучився до фракції ВО «Свобода» та прийняв присягу на вірність українському народові. За рік активної діяльності депутатам із фракції ВО «Свобода» вдалося досягти чималих зрушень у роботі парламенту: персональне голосування народних депутатів, вживання української мови під час виступів та у написанні законопроектів, максимальне недопущення до голосування антиукраїнських законів тощо.

Працюючи у Аграрному Комітеті, станом на 8 листопада 2013 року, Юрій Бублик підготував та зареєстрував 4 законопроекти у канцелярії ВР: «Про внесення змін до Закону України «Про електроенергетику» (щодо покращення становища споживачів електричної енергії)», «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, про внесення змін до Земельного кодексу України щодо здешевлення вартості робіт з підготовки та проведення земельних торгів», «Про розробку Кабінетом Міністрів України Порядку використання земель Міністерства оборони у сільськогосподарських цілях». Ще 3 законопроекти – «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист» (щодо інвалідів I та II групи військовослужбовців)», «Про всеукраїнський референдум» (щодо вдосконалення окремих положень законодавства стосовно організації та порядку проведення місцевого референдуму)», «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм», – знаходяться на розгляді у фракції ВО «Свобода». Юрій Бублик підготував 10 депутатських запитів, які було проголошено із трибуни ВР (детальніше тут: http://www.poltava.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/043288/).

Усі законопроекти було підготовлено у відповідності до «Програми захисту українців» ВО «Свобода». «Робота у 145-му виборчому окрузі займає чимало часу, адже мій графік складений таким чином, що 50% свого часу я працюю у стінах Верховної Ради, а інші 50% часу – зі своїми виборцями. Як і обіцяв полтавцям перед виборами, я залишаюсь проживати у своєму рідному селі Ковалівка Полтавського району, аби не втрачати зв’язок із громадами. І взагалі вважаю, що кожен депутат-мажоритарник повинен знаходитись серед своїх виборців постійно, а не бути «парашутистом», щоби після виборів одразу ж тікати до столиці.

До мене, як до народного депутата України, із Полтавського району надійшло понад 300 звернень, як у письмовій, так і в усній формі. В основному, як і на Котелевщині, люди скаржаться на неналежне пенсійне та соціальне забезпечення, поганий стан доріг, відсутність освітлення сільських вулиць у вечірній час, безробіття, недостатнє фінансування дитячих дошкільних закладів, будинків культури, ФАПів тощо. Що ж мене приємно здивувало на зустрічах із громадами Полтавського району, так це присутність представників місцевого самоврядування – голів сіл та депутатів сільських рад. Найболючішим питанням, яке зараз хвилює і громаду, і місцеве самоврядування – затримка виплат коштів місцевим сільрадам із держбюджету, через що останні не можуть розрахуватися із тими ж підприємцями за використані послуги. Звідси і проблеми із освітленням, бо немає навіть чим заплатити за лампи, із дорогами, опаленням адміністративних будівель тощо. Державне казначейство опустіло. Янукович та уряд Азірова залізли уже до кишені місцевих громад, витягнувши останні копійки. Комуністи та «Партія регіонів» протягнули їм угодний Закон «Про векселя» і  більш їх нічого не цікавить, окрім власного збагачення.

У кожному селі люди ставили питання, а що там із ЕС? Що собі думає Янукович? А нічого він не думає. Янукович, інші «регіонали» і їхні прихвосні комуністи давно вже у Європі: вони там мають маєтки, там навчаються їхні діти, внуки, там вони отримують європейське медичне обслуговування, мають рахунки у тамтешніх банках. А от нас, звичайних українців, «регіоналівська» влада туди пускати не хоче, бо у відповідності до європейських цінностей, прав та свобод людини, їм усім доведеться відповідати за розкрадання України, політичні переслідування, знущання над українським народом.

Я постійно наголошую своїм виборцям, що народний депутат без підтримки громади – ніхто. Лише разом, згуртувавшись, ми можемо щось змінити в країні, а починати треба із себе і вже зараз. 2014 рік – буде дуже складним роком для українців. Вибори президента покажуть, як будемо жити далі. А щоб бути господарями на своїй землі, треба переобрати оцю олігархічну українофобську владу «регіоналів» і обрати, в першу чергу, українського президента», – зазначив народний депутат України Юрій Бублик.

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/108651159676960637014/albums/5944973025802578785.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.