О.Кужель вважає, що «УДАР» спеціально використав зміни до Податкового кодексу

14 листопада 2013, 20:25
Власник сторінки
0
157
О.Кужель вважає, що «УДАР» спеціально використав зміни до Податкового кодексу

Отже, президентська передвиборча кампанія неофіційно розриває мізки потенційних виборців, і не тільки їх.

Кожен потенційний кандидат намагається використати будь-яку ситуацію політичного виру подій на свою користь. Після чого, неодмінно знаходяться безліч «радників» зі своєю кіпою думок, коментарів, виступів з приводу ситуації, що склалась і найголовніше, до чого це може призвести. А якщо придивитись, трохи проаналізувати такі дії, одразу вимальовується чітко спланована політтехнологами чергова фантазія останніх по підняттю політичного рейтингу свого клієнта.
Так, можна лише поаплодувати одній із останніх такого роду дій політтехнологів пана Кличка, які намагались використати провальне для останнього прийняття Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків». Після його прийняття, перший заступник голови комітету ВР України з питань податкової та митної політики від «УДАРу» Оксана Продан вже була названа Олександрою Кужель від «Батьківщини» провладною запроданкою, яка за гроші зробить все. Адже вона не могла не виявити внесені зміни, на підставі яких Кличку може бути відмовлено у реєстрації кандидатом у Президенти України. Її одразу ж помітили, рейтинг трохи підріс. Хтось почав активно говорити про банальне недбальство представників парламентської фракції «УДАР».
При цьому, Кличко та Продан чудово були обізнані про поправки до кодексу. І роль оскаженілого Кличка в кулуарах ВР України, після прийняття зазначеного закону, йому піддалась на прочуд легко. Чудовий задум піарщиків кремлівського проекту щодо креативного презентування пана Кличка єдиним кандидатом в Президенти України від об’єднаної опозиції виглядає геніально просто, якщо трохи подумати. З іншого боку, все геніальне у нашому житті виявляється дуже простим.
Подивимось на що ще будуть здатні креативні мізки політтехнологів заради отримання, до речі, немалої копійки у свої кишені за свою працю. Нічого особистого – лише…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.