Корисливі  правдолюбці.

15 листопада 2013, 12:48
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
197

Ющенко все ж був українським Президентом з державним мисленням! Він за 5 років приніс користі країні більше, ніж два попередники і послідовник за 17 років.

           В обласній газеті-тижневику прочитав невелику редакційну статтю під жирним заголовком «Ющенко досі живе на державній дачі». Чомусь  держдача Ющенка й досі муляє очі «незалежній» газеті, незважаючи на зміну її головного редактора. Особливо обурює газету досі не виконана обіцянка Катерини, дружини Президента,  перебратись на приватну дачу ще два роки тому, та що державна дача  обходиться платникам податків в 30 млн. гривень щорічно.  Отак!...

     А скільки коштує платникам податків утримування статуї «тьоті з мечем», що стоїть на правому березі Дніпра, як символ вічної покори перед східним сусідом? А скільки коштів витрачаємо на утримання антинародного, окупаційного парламенту, в якому депутатів-українців тільки 29%? А скільки безкорисливо згорає  наших податків на утримання приватизованого Конституційного Суду? А на скільки спорожніли наші кишені на безглузде будівництво вертолітного комплексу на схилах Дніпра? А скільки коштів переплачуємо за змовницько-холуйські газові угоди-2009 і 2010?...

    Ющенко все ж був українським Президентом з державним мисленням!  Він за 5 років приніс користі країні більше, ніж два попередники і по слідовник за 17 років – Україна за його президентства стала незворотньо на шлях демократії і євроїнтеграції. Першим це зрозумів екс-офіцер КДБ Володимир Путін - наслідки незабарились. Та якби Ющенко нахапав стільки, як інші можновладці, що стадно дерибанили державне корито, то не користувався б держдачею, а прикупив «хатинку» за кордоном, як Лазаренко та Мельник; чи був би меценатом-благодійником, як Кучма з зятем; чи гидував би сідати на фаянсовий унітаз, а тільки на золотий; чи прикидався «бомжем», як аферистка Тимошенко, яка сховала награбоване в офшорах, зареєструвала нерухомість на родичів і підставних осіб, не платила податків, а видає себе за «воїна світла». Та й дружині Катерині не прийшлось би щось обіцяти «чесним» журналістам, бо подєльники  добудували б Президенту приватну дачу ще за його каденції, як Межигіря Януковичу... А  вічний «регіонал» Ян Табачник вважав би за честь, як завжди,  запросити на «честь имею пригласить»  стадного  політика.

    Найбільше мене  бентежить те, скільки політиків та «незалежних» політологів, журналістів пропіарились та проявили «принциповість» (на догоду владі і «опозиції»),  показуючи  Ющенка зухвалим окупантом  державної дачі. Їх ми знаємо в обличчя. Не вистачить листа, щоб всіх перелічити. Тільки депутатів-пустословів набереться пів-парламенту... Та всі вони добре  розуміють, що найнебезпечніша брехня – це трохи викривлена правда. Тому й словоблудять на свою користь.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.