В селі на Київщині влада прикриває дерибан єдиного не розпайованого колгоспу

15 листопада 2013, 15:28
Власник сторінки
Політик. Депутат Броварської районної Ради. Голова депутатської групи "Антикорупційний контроль громади" .Член політичної
0
190
В селі на Київщині влада прикриває дерибан єдиного не розпайованого колгоспу

В селі Мокрець Броварського району Київщини міліція та влада покриває злочинців, котрі розбирають на металолом колишню зрошувальну систему єдиного не розпайованого й до сьогодні колгоспу "Заплавний".

Жителі та місцевий депутат власноруч організувала цілодобове чергування. 

Про це повідомив  депутат Броварської районної ради від партії  "Батьківщина"  Олег Кищук. 

За його словами, молодики спортивної зовнішності вже вивезли труб більше чим на  мільйон гривень. "Міліція декілька разів приїздила на місце злочину за викликом активістів села, правоохоронці казали, що нібито, техніку зловмисників арештовано і на них складені відповідні протоколи, але наступного ж дня руйнування та розкрадання продовжувалось. Депутат Броварської Районної ради Микола Холод звертався до голови РДА Петра Іваненка, але ніяких дій не було вжито",- розповідає Олег Кищук. 

"Колгосп не розпаювали, а від так все майно належить громаді, тим людям, котрі пропрацювали на підприємстві. В людей немає майна, котре належить їм по закону, всім розпоряджається так званий правонаступник – ТОВ «ДОБРОДІЙ», який вже впродовж року намагається не тільки вкрасти у людей майно, а і визнати розпаювання землі недійсним та залишити жителів без землі"-, наголошує депутат райради Олег Кищук. 

Олег Кищук каже, що допоки голова РДА киватиме на районного міліціонера, а він на прокуратуру, то КСП "Заплавний" розберуть до щепки. 

"2 кілометри труб вже викопали і  вивезли, зрошувальна система, котра могла б працювати ще років двадцять, зруйнована. Це схема в якій всі отримують відкати: влада, правоохоронці, правонаступник колгоспу. Лише жителі Мокриця залишаться без нічого",- зазначив Олег Кищук.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.