Акція Ретро-DANCE 60

13 липня 2010, 09:05
Власник сторінки
0
20

Акція Ретро-DANCE 60

Команда Час оптимізму феєрично відгуляля завершення проекту. Вечірка у стилі 60-их стала фінальним заходом, який входив до програми розважального проекту.
Ми мали на меті провести розважальні заходи спільного дозвілля молоді та людей старшого покоління. Результатом нашого проекту, як і планувалось, стали посмішки та хороший настрій людей, які взяли участь у проекті. Ми домагалися моменталнього ефекту від заходів, ми цього й досягли. Ми довели, що незалежно від вікової категорії учасників, для яких організовано заходи, розваги можуть бути корисні, цікаві та сучасні.
Також нам вдалося організувати всі три заходи абсолютно безкоштовно!!!
Висновки конкретні:
1. До кожної організаторської справи потрібно ставитися серйозно та творчо!
2. Основна проблема нашого проекту - пошук людей, вирішилась через особисті зутсрічі із цільовими аудиторіями. Отже, спілкування - це спосіб до порозуміння!)
3. Експеримент теж дає результат! Тому завжди потрібно діяти.
Висновки загальні:)))
1. Там, де кажуть платити, можна домовитись.
2. Замість тих, хто відмовляюється допомагати, можна знайти кращий варіант.
3. Головне у справі бажання та наполегливість. Трішки терпіння та вимогливості. А найприємніше те, що незважаючи на всі інколи не надто приємні нюанси, які природньо мали місце, ми успішно втілили проект у життя!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: акция,Журналисты,Межигорье,Мустафа Наем
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.