Фестиваль Захід-2010

30 серпня 2010, 14:16
Власник сторінки
редактор, журналіст
0
18
Фестиваль Захід-2010

Фестиваль Захід-2010

Напередодні Дня Незалежності України, в найстарішому замку Львівщини, в Старому Селі пройшов один з найбільших та найцікавіших фестивалів країни – Захід-2010. Після успішного проведення дійства в 2009 році в Звенигороді, організатори вирішили провести фест серед розкішних руїн старовинного замку, що в 15 км від Львова.

Цього разу декілька тисяч шанувальників української культури зі всієї України розважав 31 гурт. Окрім того, відвідувачам пропонувалося до уваги різноманітні театральні дійства, спортивні змагання, а також літературні виступи. Найбільш насиченою, як і передбачалося, стала музична програма, яка починалася з самого вечора і закінчувалася глибоко вночі.

На сцені фестивалю Захід-2010 виступили такі відомі українські виконавці, як Мертвий Півень, Димна Суміш, The Вйо, Ot Vinta та інші.

"Багато інформагентств, а також самі виконавці назвали наш фестиваль кращим в Україні", - розповів організатор фестивалю Яків Матвійчук, якого під час концерту всі музики безперебійно вітали з днем народження.

Загалом, варто відмітити, фестиваль проходив під гаслом Своя культура, тому що це круто. Дійсно, якісна українська музика, чудова природа та архітектурна пам’ять абсолютно відповідали таким словам, тому сам фестиваль пройшов на високому рівні і забрав багато позитивних відгуків від учасників та відвідувачів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: музика,культура,Україна,свято
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.