ДАІ у Львові

10 листопада 2010, 14:35
Власник сторінки
борьба с беззаконием
0
25
ДАІ у Львові

ДАІ у Львові

30.09.2010 року близько 11-00 години я рухався на автомобілі з вулиці Липинського по вул. Промисловій , в поле зору мого кишенькового комп’ютера випадково попала наступна дорожня ситуація з працівниками міліції, свідком якої я був.
Проїжаючи перехрестя вулиць Промислова 28 – Волинська 31 я побачив припарковані на трамвайні зупинці автомобілі, та далі рухаючись вулицею Промислова 18 навпроти ветеринарної лікарні я побачив припарковані автомобілі на газонах , далі рухаючись до вул. Промислова 4 я побачив захований за деревами автомобіль працівників ДАІ (ВАЗ 21099 білого кольору) , та поряд з ним автомобіль що стояв на частині тротуарі , в цивільному автомобілі я розгледів працівників ДАІ даним авто був - ХОНДА ЦІВІК темного кольору
Далі в поле зору мого кишенькового комп’ютера попала ситуація як мене обігнав автомобіль білого кольору питу "Джип" виїхавши на трамвайну колію зустрічного руху і в цей момент на жест працівника ДАІ даний автомобіль не зупиняється а продовжує рух, через деякий момент даний автомобіль включає аварійну сигналізацію та продовжує рух заднім ходом – що на мою думку заборонено ПДР.
Далі я був свідком та це видно на відео як працівник ДАІ засунув руку до водія автомобіля а потім сам заховався в його вікні . Отримавши який предмет працівник ДАІ відійшов від автомобіля, автомобіль звернув на право , подальша ситуація невідома.
Прошу звернути той факт що працівник ДАІ в цей момент міг отримати якусь грошову винагороду від водія та не скласти на нього протокол про порушення ПДР.

Далі ситуація склалася так що мені прийшлося йти на консультацію до стоматолога по вул.. Промисловій 18, та я виявився випадковим свідком як службовий автомобіль наряду ДАІ надалі був захованим за деревами, а всі інспектори ДАІ в цей час сиділи у власному автомобілі Хонда цівік , в міліцейській формі.

Мене здивував той факт чому працівники ДАІ не призупинили правопорушення свідком яких я був а саме алей самі порушили ПДР :

1- несли службу на власному автомобілі в форменому одязі , а службовий автомобіль заховали за деревами , що прямо протиречить розпорядженню МВС №466 від 21.05.2009

2- на мою заяву в усній формі про припинення правопорушення водіями по вулиці Промисловій 21 на газонах не зреагували, а також самостійно не прийняли мір щоб водії які стояли автомобілями на трамвайні зупинці по вул. Промислова 25 забрали свої автомобілі, а віднеслися формально, в подальшому самоусунулися від виконання своїх службових обов’язків та поїхали, залишивши місце несення служби з грубим порушенням ПДР (це зафіксовано камерою КПК) .


3- не зупинили службовий автомобіль працівників міліції які рухалися по трамвайні колії зустрічного руху, без увімкненого маячка синього кольору, у місці несення служби нарядом ДАІ (відео додається), чи працівники ДАІ зупиняють лише цивільні автомобілі , а автомобілі системи МВС є недоторканими ???


інспектор ДАІ на службовому автомобілі ВАЗ 21099 білого кольору виїхав на трамвайну колію зустрічного руху, та в подальшому наближаючись до перехрестя вул.Промислова 4-Донецька 21 автомобіль ДАІ виконуючи поворот праворуч не включив повороту праворуч .


Як відомо з ПДР дозволяється службовим автомобілям порушувати ПДР в випадках включення ними проблискового маячка – а цього при виїзді на трамвайну колію зустрічного руху працівниками даї зроблено не було.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: молодість,правоохоронці,spot fake iwc watche
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.