Олег Ляшко: «Наша мета – побудова нової держави»

29 березня 2011, 15:49
Власник сторінки
журналіст
0
48
Олег Ляшко: «Наша мета – побудова нової держави»

Олег Ляшко: «Наша мета – побудова нової держави»

У Експертному клубі Чиста політика відбулась прес-конференція народного депутата України Олега Ляшка.

Олег Валерійович відповідав на запитання журналістів стосовно формування команди новоствореної партії Олега Ляшка, пенсійної та податкової реформ, а також майбутніх планів розвитку країни у економічній та соціальній сферах.

Відповідаючи на питання журналістів про фінансування своєї партії, Олег Ляшко зазначив, що вона буде функціонувати за рахунок членських внесків:

«Будівництво партії йде пришвидшеними темпами. Ще триває конкурс на назву партії, до нас надійшло понад двісті пропозицій. Ми серйозно підходимо до обрання назви, адже як корабель назвеш, так він і попливе. Через кілька місяців вже плануємо вийти на установчий з’їзд щодо партійного будівництва. Хочу зазначити, що я не претендую на одноосібне лідерство, хочу, щоб кожен член нашої партії відчував себе беззаперечним лідером та авторитетом у своєму регіоні. З визначенням голів партій у регіонах процес також ще триває».
На запитання, чим відрізнятиметься партія Ляшка від інших Олег Валерійович відповів однією з біблійних мудростей: «Не по словах, а по ділах судитимуть. Більшість партій свою роботу зводить до популізму. А програма, яку ми розробляємо – це нова економічна політика. Досить вже воювати та руйнувати, потрібно будувати країну, в якій достойні умови життя отримають всі її громадяни. Ми пропонуємо відновлювати національне виробництво, створювати для людей робочі місця, давати їм упевненість у завтрашньому дні».

Щодо нової пенсійної реформи, парламентар висловив своє невдоволення: «Насправді це не пенсійна реформа, а профанація. Коли уряд піднімає пенсійний вік для жінок і при цьому розказує, що будуть вирішені проблеми пенсійного фонду – це просто смішно. Так ми ніколи не вирішимо цих проблем. Спочатку потрібно хоча б налагодити українське виробництво, а не закуповувати китайську гречку і єгипетську картоплю. А внаслідок цього ми не маємо ні надходжень до бюджету, ні зарплат бюджетникам, ні пенсій.
Взагалі наша мета – це побудова нової держави. Адже ні Тимошенко, ні Янукович не здатні цього зробити, не здатні змінити та збудувати нову країну. Особисто я не можу і не буду спокійно на це споглядати. У моїх планах привести до Верховної Ради команду молодих креативних людей, які змінять нинішню політичну еліту. Людей, які ще не зіпсовані існуючою корупційною системою».

Експертний клуб Чиста політика.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Чернигов,ВРУ,Олег Ляшко,народний депутат,Чиста політика,вибори-2011
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.