Проект Депутати - для громади

18 квітня 2011, 19:42
Власник сторінки
журналіст
0
16
Проект Депутати - для громади

У Експертному клубі Чиста політика відбулась прес-конференція на тему Депутати - для громади.

Представники центру Доброчин, керівник проекту Наталія Дрозд, експерти проекту Олександр Підгорний та Олена Короїд, презентували новий проект і сайт "Твій місцевий депутат: Чернігівщина". Даний ресурс створено як інформаційно-комунікативний майданчик для депутатів і мешканців територіальних громад Чернігівщини.

Наталія Дрозд розповіла про мету та основні засади роботи нового проекту: "Проект має назву "Депутати - для громади", реалізується він у рамках програми "Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні", що є спільною ініціативою Фонду Східна Європа і Черкаської обласної організації Комітету виборців України і виконується за фінансової підтримки Фонду демократії ООН та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Центр Доброчин є одним з восьми партнерів у виконанні цієї програми. Регіональні партнери на базі наданого програмного забезпечення створюють власні веб-сайти. Мета проекту - сприяти відкритості, прозорості та підвищенню відповідальності перед громадою депутатів місцевих рад Чернігівської області (Чернігівської обласної та Чернігівської, Городнянської і Ічнянської міських рад)".

Олена Короїд: "На сайті можна ознайомитися з персональним складом Чернігівської обласної та Чернігівської, Городнянської і Ічнянської міських рад, висловлювати свої думки і враження про роботу депутатського корпусу, залишати відгуки, повідомлення, коментарі, скарги та побажання щодо діяльності обранців. Депутатів Чернігівської обласної та Чернігівської, Городнянської і Ічнянської міських рад запрошуємо скористатися можливістю надавати актуальну інформацію про свою діяльність, висловлювати позицію з важливих для громади питань, висвітлювати бачення шляхів вирішення проблем громади та кроків щодо їх втілення". Олександр Підгорний: "Інформаційний простір сайту відкритий для повідомлень депутатів про свою поточну діяльність, анонсів виступів, зустрічей з громадянами та заходів, які проводяться в межах депутатської діяльності, розміщення депутатських звітів; авторських статей на важливу для територіальних громад тематику. Хочу зазначити, що матеріали на нашому сайті будуть унікальними, а не передрукованими з інших ресурсів. Це основна концепція, якої ми будемо дотримуватись у роботі".

Джерело: Експертний клуб Чиста політика

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: сайт,Чернигов,проект,депутат,местное самоуправление,Городня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.